Pang! Pang! Naar Chang!

Good to know; een All you can eat met lovende recensies.
All you can eat?! Anno 2023? Een met goede recensies, geloof je het? Wij niet. Dus op try-out! Helemaal naar Waalre! Yup doen we ook wel eens. Gewoon een rondje om en wat blijkt; de moeite!


Voorafgaand wel even een stiekeme spiek op Tripadvisor en wat blijkt; men is lyrisch! Niet alleen vliegen de woorden lekker, lief, en leuk je om de oren, ook nemen mensen de moeite om te benadrukken dat het eten kakelvers gemaakt wordt en dat dat te proeven is.

Hopsalakiele met de wagen naar Waalre.

Pal voor de deur parkeren, waar kan dat nog? Hier dus. Een integere man verwelkomden ons hartelijk. Geen gniffeltje of koele blik een oprechte waardering van blijheid dat we er waren. Zou dit Chang himself zijn?! Kleine kans Frans want volgens internet heeft Mr. Chang himself de ene award na de andere binnengehakt. Letterlijk he! Want hij is klaarblijkelijk een kampioen en kunstenaar met zijn messen.Luguber? Dacht het niet!

Kunstwerken van peen en komkommer, bloemen van weet ik veel wat voor groenten hakt hij er in een mum van tijd uit. Maar de missie van Chang himself is niet alleen hakken en snijden. Ook genieten van zijn gasten en ervaren hoe zij zich gedragen in zijn restaurant. Komt bij dat het team van de bediening aangesterkt moet worden (Interesse? Klik hier!) En dat maakt dat wij dus inderdaad Mr. Chang himself pal voor onze snufferd aan tafel hadden.

Wat een dot van een man!

Die zoals gezegd veel kan … En zijn team? Die hakken en prakken zonder de chef himself in de keuken allerijl lekkers. Lekkers en betaalbaar, dit wil je. Ongecompliceerd sneukelen van Asian goods. Van kleuter tot koning, ik denk echt dat iedereen dit lust. Want ook de koning wil wel eens ‘gewoon’ en geen poespas.

En de portemonnee? Laat ik het zo zeggen; wij, het volk zouden het denk ik enorm waarderen als het koningshuis vaker naar Chang gaat en minder op luxe culinaire (vakantietripjes). Skip Griekenland, Hello Waalre. Echt Willem, doe dit.Het menu? H à o c h ī! 好吃! Heerlijk!

Echt, we kunnen niet anders zeggen. Voor een vaste prijs geniet je ongelimiteerd van een menu met meer dan genoeg keuze. Allemaal kleine gerechtjes zodat je meer smaken ervaart en gezellig kan delen. Een mix uit de Aziatische keuken.

“Een culinaire ontdekkingsreis waar Oost en West elkaar ontmoeten”.

Dineren, take-away of catering op locatie?

Zo gemakkelijk als het klinkt. En de moeite heus. Want met een huis vol gasten heb jij helemaal geen zin en tijd om te kokkerellen. Laat Mr. Chang dit maar gewoon doen.

Nu wil je weten met wie je naar Waalre kunt waggelen?
Het lijkt ons een allerideaalst restaurant om een keer met familie te bezoeken; jong en oud.
Kiddo kennis maken met Aziatisch eten en oma bewijzen dat het niet alleen pittige spices zijn, maar ook heel veel lekkers zonder in de vlam te raken.

Met collega’s!

 Want, zoeken we niet allemaal een betaalbaar (culinair) uitje? Waarbij parkeren voor de deur mogelijk is, tafels aan elkaar kunnen en iedereen na een vullend maal weer lekker nach hause kan om Netflix aan te knallen of de padelbaan op te rennen? Mr. Chang …


Ikzelf ging met onze Jet!

Julia is haar officiële naam, maar ik vertik het. Sceptisch dat waren we. Want all you can eat en niet in het centrum van Eindje waar we normaliter naartoe kruipen. Jetje is na ons bezoek in de ban van mevrouw en meneer Chang (Hu is overigens hun achternaam) Want ook mevrouw huppelde als een heuse gastvrouw rond. Niets was teveel, een vlotte babbel en bescheidenheid alom. En zoals Jetje zegt; heerliedepeerlie gotta love this family!

Oke, cut the crab; naar Waalre gullie.

Verwacht geen high-end arrogantie, verwacht geen dikdoenerij. Wel gewoon lekker en leuk eten met heel veel Chang-twists; warmte en liefde. Voor Azië, de keuken en jou als gast.

Smakelijk alvast!
Meer weten? Meer zien?
Check het instagram account van Mr Chang of dat van ons!