Met jouw locatie op het podium van Eindhovens Rondje

Jouw vergaderlocatie op ons platform? De werkplekken die je verhuurd een podium bieden? Bekendheid genereren voor jouw netwerkclub? Dikke vette JA, dat is mogelijk! Dagelijks krijgen wij de vraag of ze ook bij ons op het platform benoemd kunnen worden, iets met een gigantisch groot bereik in Eindhoven ;-) Kan lieve mensen. Hebben we speciaal voor jullie een pakket voor ontwikkeld met deze maand een leuke korting.EVEN SNEL OVER ONS

Eindhovens Rondje is een veelzijdig mediabureau. Omdat we alles een tikkeltje anders doen, vallen we niet onder een bestaand label, een box, kader, kransje of hoe je het noemen wilt. We promoten op ons platform lokale ondernemingen in Eindhoven en soms, of binnenkort, ook rondom Eindhoven. 

Wij schrijven zoals we denken; geen blad voor de mond, een tikkeltje lef, vol humor, positief en met een wauw-factor. Wat maakt dat men door wil lezen en zonder moeite doorklikt naar jullie socials. Want natuurlijk verwijzen wij ze door. Horeca deden we al, winkels... wil men ook! We pakken het dus groter aan. 

Onze ruim 16.000 relevante volgers blijken namelijk ook graag shopinspiratie op te doen... Komt voor de bakker; jullie op ons podium blij en meer inspiratie voor onze volgers. Hopsakeeee wat zal Eindhoven gelukkig worden.


Verbinden, verleiden, verrassen en versterken.
Lekker amicaal, lekker Eindhovens, hier lees je meer over ons.

WAT HEBBEN WE JOUW locatie of netwerkclub TE BIEDEN?

We werken met diverse abonnementen, simpelweg omdat we in een langdurige relatie geloven en niet in vluggertjes. Het voordeel hiervan is dat we elkaar zo veel beter leren kennen en dat wij aan slechts enkele woorden en weinig input genoeg hebben. Een appje met je wensen, en wij faciliteren het. 

Deze abonnementen zijn voor vergaderlocaties, trainingslocaties, werkplekken, kantoren, hotels, restaurants, cafés, koffiezaken, lunchrooms, winkels en meer. 

Hoe, wat, wanneer, hoelang, kosten?

Met een eigen pagina op ons platform! Oftewel de website en gratis te downloaden applicatie. Je doet mee in de filters, je staat in de lijst en zal worden gevonden. Minimale input vanuit jullie zijde en toch bekendheid bij onze bourgondische volgers en gebruikers.

Je krijgt er ook de mogelijkheid bij om aanbiedingen te plaatsen! Whoooop geloof ons maar dat Eindhovenaren gek zijn op aanbiedingen. Evenementen? Mag je ook gewoon benoemen bij ons. Interesse om vacatures te plaatsen? Yup kan ook, hiervoor maken we afspraken op maat.