Over Eindhovens Rondje

Eindhovens Rondje geeft je de leukste uitgaan- en dinertips van Eindhoven. Wij praten je bij over de hipste hotspots, de beste restaurants en de gezelligste kroegen van Eindhoven.

Verbinden, verleiden, verrassen, versterken…
Onze missie bestaat simpelweg uit 4 kernwoorden: verbinden, verleiden, verrassen en versterken. Mensen en food samenbrengen en daar met elkaar prettige samenwerkingen uithalen. Waarbij de connectie tussen Eindhovense horeca en haar gasten altijd centraal staat. Vanuit onze missie helpen wij ondernemers dan ook graag om van hun zaak een hotspot te maken en deze in Eindhoven op de kaart te zetten (online en offline). Check snel onze tongstrelende accounts op Facebook en InstagramOns grote netwerk zorgt voor diversiteit en mogelijkheden.
Wij geloven erin dat je samen ideeën beter kunt ontwikkelen en verspreiden. Eindhovens Rondje heeft met haar netwerk en diensten al een flink aantal projecten succesvol afgerond waarover binnenkort meer te lezen is. Met name onze online en offline marketingtools zorgen er lokaal voor dat de horeca vindbaar is en de gast beter kan inschatten wat ze kunnen verwachten.

Bezoekers en bewoners van Eindhoven, bloggers, vloggers, horecakenners, trendwatchers en bedrijven nemen wij allen graag mee in de smakelijke en diverse wereld van de Eindhovense horeca. Voor de horecaondernemer zijn wij de schakel voor allerhande hospitality vraagstukken en diensten.

Voor de bezoeker en bewoner van Eindhoven…
Zijn wij DE culinaire hotspotters van de stad!
Wanneer we uit eten gaan of een lekkere borrel willen drinken, bezoeken we veelal dezelfde vaste plekken. Terwijl Eindhoven zo veel meer te bieden heeft op het gebied van eten en drinken. Onze missie als Eindhovens Rondje is om zoveel mogelijk bijzondere, lekkere, goede, originele, hemelse en verrassende horecagelegenheden met jullie te delen…helemaal gratis en vrijblijvend.

Horeca ondersteuning
Jouw prachtzaak zien shinen op ons podium? Wij richten onze spotlights maar wat graag op de Eindhovense horeca en hebben een groot bereik. Naast een toffe blog en content op onze social media kanalen bieden wij ook hulp! Daar waar de ondernemer niet thuis is in alle online mogelijkheden, simpelweg geen tijd of creativiteit heeft om zijn/haar verhaal te vertalen en vertellen of waar events met commercieel belang ondersteuning behoeven. Wij hebben de inspiratie, kennis en kunde in huis.

Delen is vermenigvuldigen!
Door vele samenwerkingen aan te gaan met specialisten in bijvoorbeeld fotografie, digitale strategie, marketing en communicatie, grafisch design en conceptontwikkelaars, interieurbouwers, HR- en juridische specialisten, inkoopbegeleiders en boekhouders bieden wij vele expertises specifiek voor de hospitality branche.

Alvast een dikke vette proost en smakelijk eten!
Gastvrije en Bourgondische groet,

Eindhovens Rondje