Wil jij hier een nieuwsbericht tussen? Een column? Een blog?

Met jouw nieuws op dit platform? Of ons nieuws gebruiken? Dikke vette JA, dat is mogelijk! Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken of lees hieronder wat wij voor je kunnen doen.

Dagelijks krijgen wij de vraag of men ook bij ons op het platform benoemd kan worden, iets met een gigantisch groot bereik in Eindhoven ;-) Kan lieve mensen.

Heb jij nieuwswaardige gossips, artikelen, columns die matchen bij Eindhovens Rondje? Die relevant zijn voor onze oh zo brede doelgroep? Dan kunnen we samen bedenken wat de mogelijkheden zijn.

eerst even over ons:

Eindhovens Rondje is een veelzijdig mediabureau. Omdat we alles een tikkeltje anders doen, vallen we niet onder een bestaand label, een box, kader, kransje of hoe je het noemen wilt. We promoten op ons platform lokale ondernemingen in Eindhoven en soms, of binnenkort, ook rondom Eindhoven. 

Wij schrijven zoals we denken; geen blad voor de mond, een tikkeltje lef, vol humor, positief en met een wauw-factor. Wat maakt dat men door wil lezen en zonder moeite doorklikt naar jullie socials. Want natuurlijk verwijzen wij ze door.


Verbinden, verleiden, verrassen en versterken.
Lekker amicaal, lekker Eindhovens.

Column van ons? Artikelen door ons geschreven

Yep, met onze rappe pen a.k.a. tikkende vingertjes schrijven wij voor vele andere kanalen, tijdschriften en websites. Te denken valt aan een terugkerende column over Wat is er te doen in Eindhoven? En nee, NOT-spots noemen we niet. Wij schrijven per definitie niet negatief over ondernemingen. Als onze bevindingen matig zijn praten we erover en vernoemen we het niet. #Negeren en de 'azijnzeikerds' niet aanjagen ;-)

tekst op maat?

Kunnen wij absoluut. Deftig, statig, streng, vlot, Brabants, Engels, Eindhovens, met lef, met humor of bloedserieus. Wij tikken teksten die boeien en binden. Die vertellen wat jij gezegd wilt hebben.

Onze gemaakte teksten, beelden, video's, designs gebruiken?

Zeggen we heus niet per definitie nee tegen. Neem even contact met ons op dan kijken we hoe we er samen successen uit gaan halen. In principe gelden onze algemene voorwaarden en daarin opgenomen auteursrechten. Maar don't worry, wij denken mee. 

contact

Contact opnemen is het handigste via het e-mailadres: info@eindhovensrondje.nl.
Of een WhatsApp-bericht via 06-51717036. Je krijgt dan Kara Ernest op de 'chat'. Bellen is vaak lastiger omdat wij veel op pad zijn (Eindhovense Rondjes doen).