ONS AANBOD:

Partner worden op Eindhovens Rondje?
Wil je op ons podium? Wil je dat wij je onder de aandacht brengen bij bezoekers en bewoners van Eindhoven? Wil je vindbaar zijn op ons platform? Wil je samenwerken met ons?  

Wij zijn hét platform voor bezoekers en bewoners van Eindhoven die inspiratie op willen doen wat er waar te doen is, wat er waar te eten is, welke settings, smaken en vibes er aangeboden worden in de Lichtstad. Wij verleiden, de bezoekers en bewoners van Eindhoven gaan verkennen. Wij inspireren ze en spreken dus potentiële gasten en klanten voor jouw winkel of restaurant aan.

Hoe? Met ons platform; website, app en social mediakanalen met booming veel bezoekers.
Met wat dan? Positief, opvallend, een vlotte tone of voice, doorlulwaardig en met verleidelijke beelden.
Waarom? Omdat iedereen mag weten waar je in Eindhoven leuk, lekker, snel of chique kunt eten.
Maar ook de rest er toe doet. Omdat wij het podium hebben gebouwd en het graag met ondernemers willen delen.

Partner worden?

Een jaar lang partner van Eindhovens Rondje zijn? Zichtbaar op ons podium? Wij het bereik en de skills, jij de beroemdheid. Niet meer, niet minder. 

Partner worden kan dus al vanaf slechts € 30,00 exclusief btw per maand (€360 excl. btw per jaar). Hiervoor krijg je een online profiel op de website en app! Met dit profiel voeg je gemakkelijk zelf aanbiedingen, agenda-items en vacatures toe aan onze website en app.

BEKEND, BERUCHT, BEROEMD; WAAROM KIEZEN VOOR EEN PARTNERSHIP?

Via ons platform; de website, gratis te gebruiken app en social mediakanalen vind je eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels en winkelgebieden of informatie over bezienswaardigheden, musea, theaters, evenementen, uitjes, praktische informatie en nog veel meer! Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw evenementen, deals, uitjes en menukaarten toe te voegen aan je profiel en daarmee wordt jouw bedrijf beter vindbaar.

In contact komen? Neem via info@eindhovensrondje.nl contact met ons op en wij komen wij je terug!

LOSSE AFNAME

Geen behoefte aan een relatie van een heel jaar met ons? Liever een keer random benoemd worden? Kan. Maar gotta say wij geloven er minder in. Wel met groot nieuws hoor, maar wil je onze volgers bij jou binnen dan is herhalen/herkennen KEY! Dat werkt! Dus een samenwerking van 1 jaar lang zoals bovenstaand genoemd en dat optimaal benutten. Veel krachtiger, veel leuker ook. Toch eens los benoemd worden op onze socials, website en/of applicatie?  Hierover kun je mailen naar info@eindhovensrondje.nl

SOCIAL MEDIA VAN JOUW ZAAK VOLLEDIG UITBESTEDEN?

Maar ik wil ook foto’s, video’s en zelf niets meer aan social media doen.
Kan! Doen wij ook voor je. Mailen kan naar info@eindhovensrondje.nl

BEL ONS!

Grapje, liever even mailen. Pinkypromise dat we snel reageren. Mailen kan naar info@eindhovensrondje.nl Je krijgt dan Kara Ernest 'aan de lijn'. Geen poespas, lekker duidelijk en concreet.

GRATIS APP MET ZOEKFILTERS

Download hier onze gratis app voor Apple/Iphone's.
Download hier onze gratis app voor Google store/Android/Samsung

Waarom? Omdat je dan altijd alle nieuwtjes, aanbiedingen, evenementen en things to do bij de hand hebt en omdat je met filters kunt zoeken welke zaak aan jouw wensen kan voldoen; zin in vega? Zin in vet? Zin in borrels? Zin in een borrelplank? Zin in Asian?