Tags: slapen, eten, Bistro Sophie, hotel, restaurant,

Slapen en uiteten bij Sophie

Oeh la la... Slaap bij Sophie en beleef een heerlijke hotel- en restaurantervaring zoals we die al tijden niet hebben gehad. Neem je liefje mee op pad. Pak de koffers, strijk je blouse, stof je stiletto's af en ga er even lekker tuissen uit!

slapen en uiteten

Slapen bij Bistro Sophie? Maar het is toch een restaurant, vandaar de restaurantervaring! Nou, let us tell you!

Smaak- en slaapvolle actie

Bistro Sophie en het daarboven gelegen Hotel Auberge Nassau hebben een smaak- en slaapvolle actie; een nacht in een lekker hotelbed midden in Eindhoven, waar je in ploft na een goed 4-gangen diner van de chefs van Sophie.

En wat kan je bij Bistro Sophie dan verwachten?

Een heerlijk diner in een informele, gezellige en bourgondische omgeving en daarna slapen als os. Ze noemen zichzelf niet voor niets een bistro en geen restaurant. De omgang is losjes en gemoedelijk, passend bij de sfeer en met veel kunde. Met een vermelding in de Michelingids is Sophie een fijne en noemenswaardige dame op het Wilhelminaplein. 

Ook de kerstdagen kun je samen met Sophie vieren. Lees snel verder om meer te weten over de arrangementen.

Pak de fiets! Doe een Eindhovens Rondje

En als we dan toch 'uit' zijn en er na het ontbijt geen verplichtingen zijn, dan weten wij wel wat leuke dingen om te gaan doen:

Zorg dat je een fiets tot je beschikking hebt en zoek een leuke fietsroute uit door Eindhoven en omgeving. Er zijn vast en zeker nieuwe plekken waar je nog niet eerder bent geweest. En misschien een tikkie kneuterig, maar ge doet er weinig aan; neem wat te eten en drinken mee voor onderweg. Sat kan een lullige boterham in zo'n plastic zakje zijn, maar liever steun je de horeca. Fiets 'ffkes' langs Zwart Wit, daar hoef je geen sportieve fietser voor te zijn. Het is zo goed als om de hoek bij Sophie. Dat is én lekkerder én liever ;)

Na een nacht heerlijk slapen en culinair genot nog even een bioscoopje pakken

Komt het met bakken uit de hemel of heb je gewoon helemaal geen zin om te lopen, fietsen of bewegen? Laat je zelf dan in een pluche bioscoopstoel zakken. Natlab op Strijp-S heeft veel keuzes in mooie films en docu's die van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat te bewonderen zijn. Tips? Made in Italy is een zoete film vol met wijngaarden, klinkende glazen en Italiaanse koks. Ook The Singing Club lijkt ons een feestje; "Gescheiden van hun geliefde en in continu spanning zoeken vrouwen van beroepsmilitairen afleiding door te zingen". 


Filmpje pakken

Sluit je weekendje of uitje af met een film bij Natlab, scoor hun afhaalmaaltijden en tapasplanken voor thuis en plof lekker in je pyjama op je eigen bank. Want na al deze fijne Eindje-prikkels ben je voldaan en vast een beetje moe.

Lekker slapen bij Sophie en erop uit

Het 4-gangenmenu inclusief overnachting bij Hotel Auberge Nassau kost €87,50 p.p. Let op: dit menu serveren ze niet op 24, 25 en 26 december! 

Wél met kerst bij Sophie dineren en slapen? Dan draaien ze het volgende arrangement voor twee personen voor slechts €250,- totaal. Zie de website van Bistro Sophie en boek via e-mail: info@bistrosophie.nl.

  • 24, 25 of 26 december
  • Overnachting in Hotel Auberge Nassau met ontbijt
  • Inclusief huisaperitief
  • 6-gangenmenu


Nog iets extra's voor je to-do-lijstje?

Ontbijten in Eindhoven, waar moet je zijn?

Glimlach garantie

Malse kippetjes bij Kiprestaurant Van 't Spit