Ontbijten in Eindhoven, waar moet je zijn?

Soms word je wakker en kijk je in de koelkast, KAK leeg… Geen paniek! Het mooie Eindhoven heeft zoveel lekkers te bieden. Schuif aan voor een heerlijk ontbijt bij een van deze fijne plekjes.

Meneer de Boer

Breakfast all day, hoezee! Bij Meneer de Boer kun je tot 16:00 uur genieten van heerlijke ontbijtgerechten. En dat is fijn! Want op zondag kan het weleens voorkomen dat we pas na 11:00 uur ons bed uitrollen. Don’t judge us! Anyway, ontbijten in Eindhoven bij Meneer de Boer… Er staat heel wat lekkers op de kaart. Luchtige croissants, de ouderwetse wentelteef, bananenbrood en natuurlijk yoghurt met huisgemaakte granola. Gewoon goed voer bij Meneer de Boer 😉

Het Koffiehuisje

Zoals de naam al doet vermoeden: KOFFIE en ontbijt! Je ruikt de heerlijke koffie aroma’s al van een afstand. Voor ons staat koffie voor een vroege ochtend, rustig wakker worden MET een lekker ontbijtje. Onze buik begint er dan ook spontaan van te knorren. Stevige honger? Wij worden enthousiast van een rozijn-pitabroodje met geitenkaas en vijgen-uien compote. Lekker met een kopje koffie en de dag kan beginnen. Bijna vergeten, Het Koffiehuisje heeft ook een aantal delicious sweets in de aanbieding. Try them out!

Cocina Bar Lucie

Hola amigo! Ook zonder vlucht of lange autorit kun je genieten van al het lekkers dat het Spaanse binnenland te bieden heeft… Op de Kleine Berg vind je een klein maar fijn restaurant. Authentiek ingericht met een gezellig uitzicht. Lekker mensen kijken, lekker ontbijten in Eindhoven, helemaal leuk! Bij Cocina Bar Lucie weten ze hoe je de dag moet beginnen. In ieder geval met een goed ontbijt en heus, alles is lekker!

Yellow Monkey

Koffie- en lunchbar Yellow Monkey is gevestigd in de Regent en daarom misschien niet zo voor de hand liggend. Het is een chille werkplek, biedt naast lunch ook goede ontbijtjes én het is ook nog eens betaalbaar. Je kan hier terecht voor een fancy poached egg of dikke vette American pancakes met maple syrup. Keuzestress? Kies dan voor de overheerlijke boxen die je mee kan nemen. Retteketet ontbijt op bed!

Bagel & Juice

Als we het dan toch over keuzestress hebben… De Kleine Berg of Strijp S? Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Ach, de bagels zijn hetzelfde! Het zijn beide chille spots voor zowel de vroege vogel als voor de brakke brombeer. Bagel & Juice weet een lach op je gezicht te toveren met die betoverende bagels. Nog meer zin in eten? Probeer dan een de huisgemaakte muffins. Ze zijn te vinden naast de ‘counter’, kan niet missen ;).

Darling, treat yourself

We hebben het allemaal druk. Dat we doordeweeks dus niet zo uitgebreid ontbijten is niks geks. Hopppa vluchtig een bammetje met kaas naar binnen werken en doorrr… Maar dan mag je jezelf in het weekend echt wel een keer verwennen! Laat die supermarkt croissantjes voor wat het is en ga voor een verrassend ontbijt buiten de deur.

Tags: Eindhoven, EIndhoven centrum, eten, koffie, ontbijt, restaurant