LUZT IEDEREEN – WIL IEDEREEN!

Deze hotspot is echt snobby! In positieve zin natuurlijk. Hier word je hebberig, hongerig, dorstig. En: je wil terug.

Deze gastrobar op de Markt doet menig mens verbazen. Niks nie saai nie! Kei sexy, a bit porny en kei lekker!

Alleen de website van Luzt is al geweldig, deze klopt aan alle kanten. Hier scroll je door verleidelijke plaatjes, zijn prijzen duidelijk en is de storytelling met een knipoog. Stiekem wordt er wat sexiness doorgevoerd en… reserveer je met alle gemak de fijnste spot op de grote, akelige, commerciële Markt in hartje centrum.


EN DIE GROTE COMMERCIËLE MARKT IS KNEITER AAN DE WEG AAN HET TIMMEREN...

Of Luzt daar invloed op heeft kunnen we met een dikke ‘yes’ beantwoorden. Als je het ons vraagt, heeft dit team zeker impact gehad op het gezelliger, knusser, stoerder en leuker maken van een centrumgedeelte dat alles behalve locals aantrok. Luzt bracht hier verandering in! Hier knabbel je aan borrelplanken waar de stoom vanaf komt. Hier nip je bij de eerste cocktail nog geduldig, maar slurp je voor je het weet de tweede en derde trendy shake naar binnen. Weggaan is hier geen optie, alles proberen wel!


LUZT JIJ OOK!

Stoom afblazen en nippen is leuk voor tussendoor, maar ook voor grover geschut zit je hier goed! Bij Luzt lunch, borrel én dineer je. Want ook die gerechten en vele opties zijn verrukkelijk – verluztelijk! Team Luzt wil jou het liefst verrassen – en dat je samen eten deelt, want dat is uiteten anno 2021. Thuis kook je maar lekker een pieper, zakje groente en een schijf vlees voor jou alleen. Eropuit knallen we de tafel vol en proef je van alles een beetje. Maak je niet druk, dat beetje is bij Luzt rijkelijk en ruim voldoende.

LAAT LUZT JE ZINTUIGEN PRIKKELEN...

Skip je dip, vrolijk op bij Luzt en ga volle bak voor een all inclusive experience! Luzt heeft alles doordacht. Van entree, tegel, playlist en glazen tot servetten, planten, geur, kleur en een perfect team dat feilloos op elkaar is ingespeeld. Altijd met een lach, een vakkundig oog, goed advies en bovenal een hele fijne vibe. Van de teammembers weten wij: die gaan niet weg. Een andere zaak krijgt hen echt niet bij Luzt weggeskoept. Eenmaal in team Luzt = forever friends and family. Doen dus! Interesse? Klik hier.

Laat je eens volledig gaan en laat het team bepalen wat ze jou serveren. Bubbels, cocktails, mocktails of een beerpairing. Wedden dat ze je wegblazen?

Ook als zwanger, mollig mensje plof je hier aangenaam op het terras of in het restaurant. Niet geheel onbelangrijk, want: vaak zijn de stoelen klote, zijn er geen lekkere (zwanger-proof) alternatieven en ga je vooral ‘even mee uit’ om je vrienden te pleasen. Gotta say, bij Luzt please je vooral jezelf. Voor iedere dieetwens, allergie of uitdaging hebben ze hier een oplossing. Met natuurlijk altijd weer een lach, want zo zijn ze.

WANNEER LUZTEN WE DAT DAN?

Vanwege een groot tekort aan handjes, sluit de ene na de andere zaak de deuren op willekeurige momenten of erger nog: op vaste dagen. Inmiddels lijkt het op de zondagen, maandagen en dinsdagen alsof Eindhoven uitgestorven is. Nou, niet bij Luzt (iets met prettige werksfeer). Hier is de keuken alle dagen geopend van 12:00 tot 22:00 uur.