AMEN! Werelds, sociaal en samen..

Pop-up nieuws; noteer 30 of 31 oktober in je agenda! Orginele, verfijnde, bijna doortrapte Japanse gerechten eet je samen, want samen is leuker! En Shiran maakt dat makkelijk en mogelijk. 

Shiran Mieras drukt al snel een stempel in Eindhoven. In no-time weet iedere bourgondiër Eindhovens kleinste restaurant te vinden. Althans met slechts 16 couverts binnen, gaan wij daar even van uit. Klein in meters, groots in smaken en daden. Bij WorldKitchen by Shiran gaat alle aandacht naar de gerechten. En laten die gerechten deze zaak zou zo bijzonder maken. Shiran is wel te porren voor het aanjagen van spraakmakende samenwerkingen. Enkele weken geleden haalde hij Takashi in huis om ongekend lekkere sushi te maken. En dat bleef niet onopgemerkt.

Menig Eindhovenaar baalde als een stekker en had bij nader inzien toch echt die sushimasher een kans moeten geven... Shiran is de flauwste niet. Hopsakee, nog een sushi-editie! Het idee is simpel; het hotel pal naast zijn 'little, but big restaurant', heeft zin in iets verrassends en versterkends. Shiran's team wil groeien, het hotel daarentegen is nog onbekend. Niet leeg, niet onbemand, goed in service, mooi verbouwd... Maar locals gaan er nog niet sneel heen. Logisch, want hotel. Enfin, Shiran gaat daar een (eet)stokje voor steken. Want "toch zonde om dat niet te supporten en elkaar te versterken". Ik minder ruimte en genoeg gasten, zij andersom. Handen ineen dus! "Het is allemaal zo moeilijk niet, hoor. Gewoon doen". 


Zo gezegd, zo gedaan... 

De popup in het Sandton hotel is een feit! In het weekend 30 en 31 oktober host onder toeziend ook van de masterchef himself een pop-up diner! Een reis naar Japan, een reis met sushismaken die zelfs kenners zullen imponeren. Dit is geen sushi van een all-you-can-eat restaurant en zeker niet alledaags. Belachelijk goed, want wij hebben ze tijdens de vorige editie al verslonden ;)


Wat je krijgt?

  • 4 gerechten made by Shiran himself, met als thema "Een ode aan Japan"
  • Sushi, sashimi, nigiri made by masterchef Takashi.


Voor slechts (HOUJEVAST) €42,00

Reserveren kan alleen via WhatsApp via het nummer 06 214 00 196.

Shiran en het team nodigen je uit direct te boarden! Skip het rennen naar de gate of de lange rijen met koffers die tegen je tenen knallen, schuif op 30 of 31 oktober aan bij Shiran's pop-up. Maak kennis met het recent gerenoveerde Sandton hotel en eet ergens waar je nog niet gweest bent. 


Meer lezen over de leukste horeca in Eindhoven?

Datenight: 5 x tips in Eindhoven

Unknown places to be! Deze hotspots in Eindhoven ken je nog niet.