Unknown places to be! Deze hotspots in Eindhoven ken je nog niet.


Ook de zaken en concepten waar we minder over 'reppen' zijn de moeite waard om eens te bezoeken. 

Hier een knaller van een lijst met minder bekende zaken in Eindhoven, maar zéker hotspots te noemen.

Krishna Vilas op de Dommelstraat

Krishna serveert echt een keer wat anders, namelijk Indiase vegetarische gerechten. Landelijk veel bekender dan bij ons in Eindje. Krishna Vilas opende in 2018 haar deuren in Den Haag. Met aanhoudende passie en een groeiende vraag naar 100% vegetarische gerechten opende ze haar tweede vestiging in Utrecht. In 2020 startte Krishna Vilas met grote trots haar derde vestiging in Eindhoven en daar weet menig Indiase keukenlover inmiddels de weg naar te vinden. 

Probeer het eens! Laat je verrassen en ga voor wereldse smaken! Check het hier.

Kam Po op de Kruisstraat 

Kam Po is het niet Instagrammable, geen pracht interieur, geen industriële, bohemian of graffiti afleiders... Maar wel mega goed eten! Hier eet je kneitergoede gerechten uit de Chinese keuken. Authentieke gerechten die naar oude recepturen elke dag vers en met veel zorg voor je worden bereid. Check de openingstijden en regels even goed voorafgaand aan een bezoel of bestelling, want volgens de gossip draaien ze nu alleen op afhaal en bezorging. En ja, dat is de moeite!

Restaurant Ege in de Gestelsestraat

"Voor fijnproevers is de Turkse keuken zonder twijfel één van de rijkste ter wereld. Veel recepten zijn eeuwenlang van generatie op generatie overgeleverd en beïnvloed door vele culturen. Voor het zo smakelijk mogelijk bereiden van Turkse gerechten is tijd nodig. Wij werken uitsluitend met vers vlees, verse groenten, fruit en kruiden en er wordt geen gebruik gemaakt van geur- of smaakversterkers. Dat betekent dat de snelheid van uitserveren wat langer kan duren dan u in een gemiddeld restaurant gewend bent. Het personeel van restaurant Ege wenst u smakelijk eten!"

Hoppakee! Het zijn hun eigen woorden en wij weten dat er niks van gelogen is. Waarom je deze zaak niet vaker in de gossip of wandelgang voorbij komt, is ons een raadsel. Het is anders, maar echt kei lekker! Give it a try! Klik hier om naar hun website te gaan.

El Patio Andaluz aan de Kloosterdreef in Eindhoven

Noteer en reserveer! Dit is echt een authentieke zaak met allemaggies lekkere Spaanse gerechten. Geen fancy shit! Wel familiar, warm, temperamentvol en ongeloofelijk gezellig.

"Meteen bij binnenkomst waant u zich in Andalusië waar het vurige Spaanse temperament en de warme huiselijkheid samengaan. "Spaans restaurant 'El Patio Andaluz' is een stukje Spanje aan de Woenselse Markt in Eindhoven. Onze kaart heeft een uitgebreide, zeer gevarieerde keus aan authentieke en nieuwe Spaanse gerechten zoals paella, zarzuela, gamba's al ajillo, pinchos, calameres, etc..."

Klik hier voor de website.

Ga jij wel lekker op dit soort tiplijstjes? 

Datenight: 5x tips in Eindhoven

Solodining in Eindhoven

10x meivakantietips in Eindhoven