Tags: kip, kiprestaurant, makkelijk uiteten, simpel uiteten, knus uiteten, kipburger,

Eindhovense kip: kiplekker kei gezellig en ook thuis verkrijgbaar!

Kip, niet alléén het meest veelzijdige stukje vlees


Maar ook gewoon kei lekker! Bij restaurant Van ’t Spit weten ze hier alles van. Jip en Joop, de twee leukste mannen van Eindhoven, weten precies wat zij moeten doen als ze zo een kippie voor hun neus hebben liggen. Bakken en braden is hun specialiteit. En daarom krijgen ze het elke keer voor elkaar om de kip precies goed klaar te maken.


Zelf kip bereiden? Nee joh!

Laat het over aan de pro’s. Wij zijn tenslotte een stelletje amateurs en weten een prachtige kipfilet snel te verpesten. Het is droog, taai of gewoon niet te nassen. En daarom, lieve mensen, is er dus Van ’t Spit.


Want het verpesten van zo’n lekker veelzijdig stukje vlees is natuurlijk hartstikke sund!

En dat laten deze twee kipkenners niet gebeuren. Ze weten waar de kip vandaan komt en zorgen er als een team voor dat het beste stukje kip op je bord ligt. Zo kiezen ze Hollandse kippen die een goed leven hebben gehad. En dat proef je!

WARM, RUSTIEK EN GEZELLIG!

Bij binnenkomst voelt het direct huiselijk en warm aan. Je bent uit, maar toch thuis. De gehele rustieke inrichting en de muziek met een country tintje, zorgt voor een super sfeer waarbij alles samen komt. 

Ga eens lekker aan de bar zitten. Zo krijg je de full experience. Kijk en geniet hoe deze chefs jouw kippetje klaar bakken & braden! En als je dan toch zit te wachten op je kippie, neem dan een lekker glaaske Brand pils erbij van ’t vat.

DE KIPKENNERS VAN 'T SPIT

Deze kipkenners zijn overigens niet alleen goed in koken, braden en bakken… ze zijn ook nog eens kei gezellig. Oftewel, de twee leukste mannen van Eindhoven. Je gaat de deur niet uit zonder dat ze even een praatje komen maken, ondanks de drukte. Niet alleen Jip en Joop, maar ook de bediening is super gezellig en vriendelijk. Je voelt je gelijk welkom!

IEDEREEN IS WELKOM!

Is er nu zo’n gek bij die geen kip lust…  cray cray!

Hoef je ook niet verder te zoeken naar iets anders want dat is allemaal geen probleem joh. Ze hebben namelijk ook gewoon een heerlijke Hamburger van rundvlees, ribbetjes en voor de vegetariërs onder ons, de risottoburger.


Oh, en niet te vergeten. Ze bezorgen ook nog eens. Dus lui, vegetarisch of geen kipliefhebber (de gekke mensen onder ons), ook voor jullie staan Jip en Joop klaar!

Dus kom zeker eens langs! Dinner-date, gewoon effe snel of met de maten, je bent altijd welkom bij Jip en Joop.


 

Van 't Spit staat ook tussen de locaties op onze horeca-pagina, klik hier!