Kerst voor thuis; kerstboxen uit Eindhoven!

Kerst voor thuis! Tijdens de covid crisis een hype van jewelste. Bestellen bij een restaurant en thuis zelf de chef spelen op de meest gemakkelijke wijzen. 'Nie nadenken nie' wel goed eten. Want de chef bakt, braad, kookt en kraakt en jij hoeft het thuis enkel nog op te warmen en mooi te serveren. Zij tippen je met filmpjes of flyers met uitleg. Et voila! Kind kan de was doen ;-)

Eindhoven biedt ook een paar smakelijke en leuke opties voor thuis! En ja, ook een 'box' van een sterrenzaak! 

Stories Strijp S 

Alleen die foto's al! Daarom is Stories ook uitverkocht. Serieus mensen, noteer dit alvast voor volgend jaar want deze is zo ontiegelijk lekker, leuk, mooi, makkelijk, verrassend en magisch! 

Indian food voor thuis! 

Foodgasm onze Indian-friends hebben ook wat heerlijks. Echt een keer wat anders doei 'turkey' of gourmet serveer eens een indiaas menu met veel kleur en smaak aan je gasten. Je krijgt hier een 4 gangen indian menu voor thuis - Optie met rode of witte wijn & vegetarisch of niet vegetarisch €64,99
Bestellen kan online.

DIJK van een kerstmenu van dijk 9

Misschien wel de meest ervaren horeca ondernemer in Eindhoven als het om boxen voor thuis gaat. Mijn god, wat hebben ze er al veel uitgeknald! Het eerste jaar stonden ze zelf ook perplex van het animo. Het jaar daarna werd het nog beter en dit jaar? Oelalala lekker en echt een cool menu om thuis te serveren. Ik zeg het je, overweeg Dijk 9's kerstmenu voor thuis.

Wat krijg je?
4 gangen menu met exclusieve ingrediënten. De chefs hebben alles al tot in de puntjes voorbereid, je hoeft alleen nog maar de finishing touch te doen met behulp van de video’s en maak heerlijke gerechten van sterrenniveau. € 59,95. Zowel bezorgen (€ 5) als afhalen is mogelijk. Tijdens kerst en oudjaar te bestellen online.

Wereldse smaken van onze vrienden van El Puente

Ze nemen je mee op culinaire wereldreis, of naja jij jouw gasten! Want jij pakt met slechts enkele preps alle credits ;-) Geen gedoe, wel mega lekker. Van Engeland, naar de USA, naar Italië, Frankrijk en dan terug naar Nederland. Dat is de route van het menu van El Puente.

Je krijgt een 5 gangen kerstmenu voor thuis tussen 23 en 27 december € 64,95, zowel vegetarisch als regulier beschikbaar. Bezorgen of afhalen is mogelijk.
Bestellen kan online.

Sterwaardig thuis 'koken' met het Trees voor thuis kerstmenu:

UPDATE: OOK UITVERKOCHT! Helaas....
Hieronder wel even nog de tekst die we geschreven hadden.

Dick Middelweerd niet alleen bekend om de twee Michelinsterren op de deur, maar ook omdat het een meest sympathieke chef is. Enerzijds een lefgozer, anderzijds zo stabiel en klassiek alsmaar zijn kan. Geen gek gedrag, geen geschreeuw, keihard werken, keihard genieten. Met zijn team, want daar wil je bij horen. Dat is een kerngezonde club vakidioten die grenzen verleggen. De Treeswijkhoeve heeft een ongelooflijk mooi menu voor thuis samengesteld. Ja, het is kostbaarder dan bovenstaande opties, maar joejoe! 2 sterren, hè! Dan mag dat ook wat ons betreft. 

Je krijgt een 4 gangen kerstmenu voor € 198 voor 2 personen (gekoeld verzonden €19,80).
Het menu wordt op 24 december geleverd of gratis opgehaald. Al het werk is al gedaan door het restaurant zodat jij het in enkele eenvoudige, maar leuke stappen kan uitserveren. (Houdbaarheid van het menu: 24,25,26 december). Bestellen kan online.

Sushi voor thuis? 

Het Stadspaviljoen serveert jou de bekende Wu- Sushi's. Ja, de sushi smaken zoals je ze van Eveline Wu van de Mood restaurants gewend bent, maar dan wel met de liefde van Tim Roos (mede-eigenaar Stadspaviljoen) Obviously dat wij fan zijn van deze handsome boy. Anyway de sushi partybox; parkplateau voor 2 personen en hier krijg je een + cava of huisgemaakte limoncello als cadeautje bij.  De box kost € 65 en bestel je het liefst via eindhoven@stadspaviljoen.nl

Liever uiteten met kerst? We schreven er eerder een artikel over.