Van kraai kanen tot eten in een iglo: Eindhoven is booming

In Eindhoven weten ze van wanten, ongekend wat de stad neerzet! Niet alleen de Dutch Design Week was een hit, ook maakt iedereen zich klaar voor GLOW en de feestdagen. Van nieuwe zaken, een gigantisch NYE feest op het Lichtplein tot kraai kanen of eten in een iglo. Eindhoven is dé place to be voor Brabantse gezelligheid met een internationale allure.

Kraai kanen...

Daar moet je een eindje voor om, want het hippe restaurant dat dit gerecht durft te serveren is gevestigd in Valkenswaard. Namelijk Restaurant Eden. Met een chef die zo stout is als Anthony Bourdain beloof ik je hier spannende culinaire ontdekkingen... Zoals kraai! KRAAI! Je leest het goed. Dat het bijzonder is bleek uit de massale belangstelling van de pers. Alle dagbladen schreven er deze week over.

Meer lezen over dit bijzondere restaurant? Klik dan hier

Eten in een Iglo bij de Dinner DOMES

Als dit je ontgaan is heb je onder een steen gelegen. Ook dit Eindhovense aanbod gaat viral! Met op Tiktok meer dan 154,7 views en ik weet niet hoeveel tag, like, deelacties is deze pop-up bijna volgeboekt. Paul van Boxtel van o.a. de Thomas Eindhoven 'boxt' het weer voor elkaar. Met zijn team draaiden ze handmatig 31.000 schroeven in ruim 2613 glazen plaatjes in slechts enkele dagen. Bikkelen, dat was het. Maar ze staan en wij zijn de gelukkige die vanavond tijdens de try-out als aller-aller-eerste in een Dome plaats mogen nemen. Benieuwd naar de fancy iglo's? Check dan even dit instagram account.


LIEVER AI- GESTUURDE SERVICE?

Jongens, jongens, ook dat is er in Eindhoven te ontdekken, hè? In Eindhoven is namelijk het allereerste AI- gestuurde restaurant geopend. BUNKR is een hit, want heel Nederland (en van verder) reist af naar deze nieuwe zaak. Techs, wizzkids, culinaire kenners en jaja ook 'normale mensen' zijn allemaal benieuwd naar dit AI- gestuurde restaurant. Hoe zij het concept omschrijven?

"Stap binnen in de toekomst van culinaire verwennerij en gastvrijheid bij Restaurant BUNKR. Wij zijn meer dan alleen een restaurant; we zijn een reis naar het volgende niveau van gastronomie, waar technologie en smaak elkaar ontmoeten in perfecte harmonie. Ontdek ons unieke concept waar we innovatie omarmen zonder concessies te doen aan de essentie van gastvrijheid. Geniet van een 3-gangenmenu ervaring voor slechts €45,- en laat je verrassen door de vooruitstrevende wereld van BUNKR. Welkom in de toekomst van smaak, service, beleving en technologie."

Op deze website lees je er meer over. En laat ons vooral even weten wat jouw ervaringen waren. Dit kan door ons te taggen op Instagram met @eindhovensrondje of via dit e-mailadres: info@eindhovensrondje.nlDisclaimer: Wij hebben voor dit artikel beelden van de restaurants gebruikt, dus of van hun website of van hun socials. Wanneer wij jouw beelden onrechtmatig gebruiken neem dan contact op met info@eindhovensrondje.nl