Scoop! Nieuwe horeca in Eindhoven

Weer even roddelen! Dus, een nieuwtje! Een die nog niet mega de rondte gaat. Wil je weten! En eenmaal open, wil je hier eten. Lees snel verder.


De vershal wordt ververst! Eindelijk jongens!

En het belooft wat, want weet je wie de gangmakers achter dit te gekke nieuwe concept zijn? Nou, Geert Blenckers en Jeroen Van Schijndel van GJD Horeca, die je misschien kent van Bobby's Bar in Eindhoven, Den Bosch en Helmond. Ze hebben altijd al zoiets op de rails willen zetten, en nu gaat het er eindelijk van komen! Geert vertelde aan Misset Horeca dat het een plek wordt waar je 's avonds lekker kunt borrelen, maar ook gewoon overdag met je laptop kunt chillen.

STR'EAT! in strijp dus...

Gossiemijne, whats happening. Wat is er veel gevloekt om de Vershal. Wat had het een lange adem. Maar wat hunkert Eindje en vooral Strijp naar iets nieuws. STR'EAT is coming. Meteen een leuke naam, vind je niet?

Even terug in de tijd: 

Het Veemgebouw in Eindhoven was ooit bekend als de Vershal, met allemaal leuke kleine winkeltjes en eettentjes. Maar die opzet hield niet lang stand. Albert Heijn verhuisde erin, samen met een paar lokale shops. 

Wat hebben de ondernemers die er gevestigd zaten gevochten. Dagelijks geknokt voor bekendheid, voor verbetering, voor alles. Echt petje af, voor de doorduwers daaro.

En toch zijn WE maar wat blij met vernieuwing in de Vershal!

Geert zegt: "Binnen hebben we straks meer dan tweehonderd plekken om jezelf neer te ploffen, en buiten op het terras kunnen zo'n 160 mensen lekker zitten."

En wat dacht je van het eten? Dat wordt helemaal te gek! Ze hebben in totaal negen keukens die vaste stekjes krijgen, en eentje die met de seizoenen meebeweegt. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen ze ook topchefs uitnodigen voor een korte gastrol. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bars, want daar zijn er drie van, elk met een eigen uniek concept. Gaat vet cool worden. Dus als jij denkt dat je iets leuks hebt om bij te dragen, get in touch with them!

STR'EAT in Eindhoven wordt echt de hele dag door gezellig.

Van 's ochtends 09:00 uur tot diep in de avond staan ze voor je klaar. En je kunt ook gewoon je eten laten bezorgen of afhalen. Hoe chill is dat?