Scoop; what's new?! What's coming?

Ladadieeeee Ladaja bucketlist bij de hand? Hier een lijstje met leuke, lekkere, bijzondere nieuwe zaken die of net geopend zijn of nog gaan openen. Allemaal VET leuk!

Out of office
📍Torenallee

Bakkie lekkere koffie, aanschuiven om te werken, lekkere lunchopties én lekkere patisserie opties. Laat Loek je verrassen! Easy aanschuifgehalte en fijn werken dat was onze bevinding bij ons eerste bezoek aan Out of Office op Strijp.

Veera
📍Geldropseweg

De diverse, kruidige en smakelijke Indiase keuken is hot en happening in Eindhoven. Niet gek met de vele expats die hier huisvesten voor vette tech-banen. Veera op de Geldropseweg is nog niet zo lang open, maar draait lekker. Samosa's, curry's en meer. De moeite!

Pizza Beppe
📍Willemstraat

Gossip van jewelste, dit weet namelijk nog bijna niemand. Maar yes weer een pizza concept in de Lichtstad, nog even en Eindje geeft licht van alle pizza-ovens. Pizza Beppe is nog even stillekes, maar ze komen eraan. Willemstraat, weten wij. Wanneer ze open gaan? Nog geen idee. Maar dit reeds bestaande concept is wel een kanshebber snel een hotspot te worden.

K-Town
📍Grote Berg

Daarover lees je hier meer! Lekker en leuk denken wij. En als ze open gaan vliegen wij er linea recta naar toe om het te testen. Wat je kunt verwachten staat in deze uitgebreide scoop. 

Restaurant Ost
📍Sectie C Daalakkerweg

Proeverijen, terras, workshops, verhuur van ruimte, evenementen, theatervoorstellingen, thema-avonden en meer.

Een bijzondere kaart, een heerlijke no-nonsense vibe. Een sfeertje niks nie gloedjenieuw, steriel en stijf. Wel een soort van alles mag, alles kan. Old school tafels en stoelen, planten, decoraties, kunst, veel ramen dus licht, leuke muziek en wat speling met lampjes. Geen hutjemutje gehalte, wel ‘some space’, precies wat we nodig hebben in een hectische wereld.

Ook al het fijne van OST delen wij met je in deze scoop!

Wat nog meer?

Want Eindje blijft rocken! De voorspelling dat er zaken noodgedwongen, crisis gerelateerd gaan sluiten blijft nog even uit. Dat de bigboys alles op gaan kopen zien we ook nog niet 1,2,3 gebeuren. Wat niet is kan nog komen natuurlijk. Voor nu veel leuke berichten en leuke nieuwe zaken en daar gaan wij een partijtje lekker op, jullie?

Grand café Floryn
📍De Markt

Deze zaak opent een tweede vestiging, want ze zitten al in Uden en misten op de Markt in Eindhoven iets cools! Geen bruin café gehalte zoals de meesten bieden op de Markt (Gastrobar Luzt is overigens een mooi voorbeeld als tegenhanger hiervan). Zij doen alles net niet Markt-eigen. Maar goed terug naar Floryn. Naast de ingang van de Heuvel, juist op dat hoekje. De Björn Borg winkel, Valentino en de pinautomaten nokken hem en maken plaats voor een nieuwe horecazaak.


Dirven
📍 Keizersgracht

Urban, stay, bar en shop. Een typisch Hans Snoeijen concept,  met een lekker 'loop gerust binnen' gehalte. Gewoon normaal, das durven! En Hans durft. Dat blijkt ook met zijn andere concept; Radegasten 040 op het Clausplein. 


Sushi Restaurant Mojo
📍Vestdijk

Sushi met stokjes. In de wandelgangen worden ze vergeleken met de MOOD Concepten van Miss Wu. Wat we ook horen dat je hier extra instagrammable gerechten voor je neuske krijgt. En daar zijn vele vatbaar voor.

En dan het finalestuk van dit artikel nog een dik vet verhuisbericht! Foodgasm komt naar het centrum. Wie? Dat lees je hier! Meer over de verhuizing? Dat lees je hier.