Scoop: Nieuwe horeca op de Willemstraat!

Er zijn ondernemers die ondanks de crisis en grote uitdagingen wel groeien...

In maart afgelopen jaar openden de helden van Foodgasm een zaak op de Kruisstraat, nu 2023 nadert, groeit dit fenomenale Indiase foodconcept en nemen ze de stap om naar het centrum van Eindhoven te verhuizen. 

Doei Kruisstraat met al je scooters Hello Willemstraat

Happy met weer een nieuwe internationale hotspot bij ons om de hoek, sterker nog: bij ons in de straat. Foodgasm is een casual Indiaas 'restaurant'. Eentje waar je gewoon even binnenhopt en weggeblazen zal worden met authentieke smaken uit de Indiase keuken. 

Foodgasm op Instagram volgen? Klik hier. 

Foodgasm wil eten meer als bindingselement eren.

Niet alleen koken, serveren en smullen. Ook samen vieren, samen lachen, werken, praten en versterken. Dat kan namelijk allemaal 'aan tafel'. Eten is dan niet alleen bijzaak, ook een middel om als gespreksstof te gebruiken. Ver gedacht? Helemaal niet! Als expats kwamen de members uit het team van Foodgasm zelf vrij langzaam op gang in Eindhoven. Ze vonden elkaar en schoven 'aan tafel', praten uren over eten/drinken, culturen en werden beste vrienden. Van beste vrienden naar ondernemers. Ondernemers die in wel hele bijzondere tijden toch groeien.

Een prachtverhaal als je het ons vraagt. En ja verdomd lekker! Alvast voorproeven? Dan gewoon al bij de Kruisstraat bestellen of langsgaan. Wachten tot de nieuwe zaak open gaat? Dan lees je hieronder wanneer dat is.

FACTS

In het eerste kwartaal van 2023 krijgt Foodgasm de sleutel van hun nieuwe zaak op de Willemstraat, ze zullen een kleine constructie aangaan en openen daarna hun deuren. Eerst voor pers en influencers want die wil je snel laten proeven zodat ze het goed kunnen verspreiden. Daarna een openingsfeest met Indiase taferelen en proeverijen en dan... officieel open en rocken!

Als influencer, vip, pers bij deze opening zijn? 
Mail ons dan even op info@eindhovensrondje.nl. Wij mogen naast influencers ook een paar VIP gasten uitnodigen die volgens ons echt kennis moeten maken met de Indiase keuken en dus Foodgasm. Die bourgondisch zijn en die maar wat graag de sneakpreview meemaken. Dus... blijf ons volgen ;-)