Scoop; hier de onthulling wat er in Restaurant BOON komt...

Na 21 jaar deed Restaurant Boon in alle stilte 'plots' hun deuren aan de Willemstraat dicht. Wat ons daar nu te wachten staat, lees je hieronder...

Foodgasm 2.0 BAM IN YOUR FACE

Niks niet eromheen lullen en tot het einde door moeten lezen, gewoon lekker direct de onthulling. Ken je Foodgasm niet? Dan kun je hier een artikel van een jaar geleden lezen.
In maart 2022 opende de expat lefgozers van Foodgasm na de Coronacrisis op de Kruisstraat een nieuwe foodspot. Zo eentje waarvan je denkt; uhm... mwa eerst eens zien, dan geloven.

Crisis of niet, ze zijn niet te stoppen

Kneiter hip! Kei druk. Zo druk dat Foodgasm 2.0 al snel bedacht werd. Versie 1.0 klapte namelijk al snel uit haar voegen. Op het intieme plekje aan de Kruisstraat was echter geen ruimte voor uitbreiding. Dus zoekend naar een nieuwe (of tweede) locatie en gas erop. Stilstaan doen deze Indiase bourgondiërs niet. Foodgasm fans die nu gek worden kunnen we kalmeren. De Foodgasm afhaal locatie aan de Kruisstraat blijft open! 

Klik hier direct door naar de instagram pagina van Foodgasm en blijf up to date.

Wat we er kunnen verwachten? 

Foodgasm is een casual Indiaas restaurant waar je authentieke smaken en vernieuwende fusion onder je nippige neusje krijgt. Foodgasm wil de Indiase keuken toegankelijk maken voor ons kroket etende kaaskoppies, maar ook voor hun mede-expat clan een keuken openen, die zij wel kennen en waarderen. Want het zal je niets verbazen; de internationale keuken in Eindhoven is booming! Denk aan ASML, Philips, Sioux, VDL... Alle big companies vliegen kenners from all over the world in en in Eindje zijn dat very very very much mensen uit India.

Foodgasm maakt voor haar gasten een 3 of 4 gangen menu welke ze maandelijks veranderen! Krijgen ze van ons dus bij voorbaat al punten voor. Maakt namelijk dat je er zonder verveeld te raken met regelmaat naar toe kan. ;-)

DE KEUKEN

Met chefs rechtstreeks uit India (waarvan er een mee gedaan heeft aan Indian Masterchefs!) gaat het menu ECHT zijn. Het woord puur is niet veelzeggend volgens ons. Wat is nou puur?! Geef ons maar gewoon gerechten die gemaakt worden zoals ze van oorsprong (en afkomst) bedoeld zijn. En laten we eerlijke wezen, wie heeft er de Indiase kookskills beter onder de knie dan een chef rechtstreeks uit India zelf? Een van de chefs, staat as we speak daaro (aan zowat de andere kant van de wereld) nog lekkere tikka en masala te testen. Wordt nog ingevlogen hoor...

Wanneer open?

Na een grondige verbouwing gaan ze binnenkort voorzichtig open. heel doordacht en niet schreeuwerig. Op 25 februari mag iedereen een bliekje-kiekje komen wagen en gewoon even binnenwandelen om te zien hoe het er nu uit is komen zien en om even kennis te maken met het team. Op 26 en 27 februari houden ze een rehearsel voor genodigde om alles tot in detail strak te trekken. Op 16 maart is er een feestelijke opening en daarna... FIREWORKS! BALLONNEN! OPEN!

Dus reserveren maar, Foodgasm gaat 7 dagen per week open vanaf 17:00.

Vanaf 17 maart te boeken dus!