Scoop: No more meat voor Mr Meat...

Mr. Meat in Eindhoven (gevestigd in Downtown Gourmet Market) gaat na 5 succesvolle jaren stoppen. No more meat, less drama, meer liefde, meer lekkers. Want ja er volgt wel wat op! Dus tissues weg en snel doorlezen.Mister Meat a.k.a. de meest malse hunk Downtown (Gourmet Market) stopt met zijn vurige concept Mr. Meat! Sow thats been said. Maar kappuh met brullen, de knapzak zet een nieuwe missie voort.  Maurice de Joode licht hieronder de grote vraag WAAROM toe:

WAAROM?

‘Waarom?’ zullen veel mensen zich afvragen, maar het antwoord is helder. Maurice de Joode, mede-eigenaar van Mr. Meat en chef-kok van het BBQ-restaurant licht de keuze nader toe.

“Sinds de opening van het restaurant is het elke dag volle bak geweest overdag en in de avond. Na 3 jaar elke dag te mogen werken in een overvolle foodhall met onwijs veel plezier en veel liefde kregen we helaas bijna 2 jaar lang te maken met de gevolgen van het corona-virus en moesten onze deuren regelmatig sluiten voor de gasten. Dit gaf ons veel tijd om na te denken over waar we gelukkig van worden en welke kansen er liggen. Kansen voor onszelf en onze omgeving.

IN TRENDS, OP TRENDS, NAAR TRENDS....

Voor ons gevoel liggen deze kansen in het toegankelijker en lekkerder maken van voedzaam en duurzaam eten. De toekomst vraagt om een nieuwe kijk op hoe we omgaan met de natuur en dus ons eten. Hier krijgen wij superveel energie van met vele nieuwe ideeën.

Toen we post-corona eindelijk onze deuren weer mochten openen was het weer druk als vanouds, maar de nieuwe gedachten bleven spelen.

Van elke dag werken met de mooiste stukken vlees van onze slager hebben wij besloten nu volledig over te gaan naar het duurzame, vegetarisch en vegan comfortfood concept, met als naam: Mr. No Meat

Vanaf 16 februari: Mr No Meat, bijna dezelfde naam, slechts een kleine toevoeging, maar met een volledige nieuwe betekenis. De passie, de verrassing, de energie en het plezier waarmee wij kookten bij Mr. Meat blijft, het wordt alleen duurzamer, gezonder en nóg verser.

Wat kun je verwachten bij MR. No Meat?

Wij zullen minder de focus leggen op vleesvervangers. We gaan ons vooral focussen op heerlijke dingen om van te genieten tijdens een avondje borrelend eten in de Gourmet Market. Huisgemaakte flatbreads, heerlijke dips, groenten in een nieuw jasje en lekkere snacks.

Give a Chance to Mr. No Meat peas, we will surprise you!
namens Mr No Meat; Hopelijk tot snel!