Scoop! Nieuwe eigenaren in de Lichttoren

Dit nieuws is doorlul-waardig! Dit nieuws is te gek!
Bij ons gaat de champagne open, want Eindje gaat als een trein. Daar waar een deur dicht gaat, gaat er ook weer een open.


De bekende koppen beloven moois, met een bak ervaring en creativiteit alom mogen we er op vertrouwen dat het ook met deze zaak goed komt. We kennen ze van bijvoorbeeld Café 't Lempke, Bar Republic en The Roast Club.

Hier het persbericht:

Wij zijn gigantisch trots en blij om te kunnen vertellen dat wij onszelf de nieuwe eigenaren van het restaurant in de Lichttoren in Eindhoven mogen noemen!

Starten op zó’n iconische plek in Eindhoven, is voor ons als echte Eindhovense ondernemers een kans die we niet aan ons voorbij konden laten gaan. De verwachting is om begin juni onze deuren te kunnen openen onder de naam: Grandcafé de Lichttoren (www.instagram.com/delichttoren).

Onze plannen? Op nummer 1 staat dat we de fijne sfeer en toegankelijkheid van het voormalige Usine en Café Restaurant Eindhoven in stand houden. De gezelligheid en de authentieke elementen van het oude fabriekspand blijven behouden en de rijke geschiedenis van de Lichttoren wordt nog meer in ere hersteld en doorverteld. Wel geven we uiteraard onze persoonlijke touch aan het concept en aan het interieur.

Met 300 zitplaatsen binnen en een groot stadsterras willen we van De Lichttoren een heerlijke plek maken voor een kop koffie met huisgemaakt gebak, een goede lunch, een snel of uitgebreid diner, een vergadering of zakelijke bijeenkomst én natuurlijk voor een gezellige borrel tot laat in de avond. Met een speelhoek (de vergunning voor een speeltuin op het terras is al aangevraagd 😊), vergaderzaal en de vele sfeervolle plekken die zicht bieden op het bruisende centrum zijn alle ingrediënten hiervoor in huis.

Wij nemen je graag mee in onze reis naar de opening. Leuk als je dit wil volgen: @www.instagram.com/delichttoren. Zou je het leuk vinden om deel uit te maken van ons team en mee te werken aan de opstart van deze zaak? Wij zoeken restaurantmanagers, véél medewerkers in de bediening, koks en keukenhulp. Stuur een DM als je meer wil weten.

Hopelijk zien we jullie snel, in De Lichttoren. We kijken er naar uit!
Tom, Arjan, Loes, Jordan en Joep – Good Vibes Horeca (@goodvibeshoreca)

--------

Einde persbericht. Goodluck Guys van Goodvibes!