Scoop! Dit weekend kun je stappen in twee steden op 1 avond; vervoer gefixt!

Nachtbus legt verbinding tussen nachtleven Eindhoven en Tilburg...Dit weekend kun je dus niet alleen Eindhovens, maar ook een Tilburgs Rondje doen. Vervoer is geregeld. Vamos! Vlug! Dit wil je...

Huh? Ja dat lees je goed. De stapavond halverwege voortzetten in een andere stad? Feestgangers in Eindhoven en Tilburg kunnen er dit weekend aan geloven. Een spectaculaire partybus rijdt zaterdagnacht meermaals op en neer tussen de twee steden.

STAPPEN IN TWEE STEDEN OP 1 AVOND

Een goed idee, vindt initiatiefnemer Gijs Doornenbal (artiestennaam: Thornballin’). De DJ uit Tilburg zocht de samenwerking op met nachtzaken Thomas Eindhoven en Café Philip uit Tilburg en organiseert het evenement Break The House Down. Op beide locaties vindt zijn evenement dit weekend plaats. Eén avond, één line-up, twee locaties. Om op beide locaties aanwezig te kunnen zijn, rijdt een bus de feestgangers en DJ's van Eindhoven naar Tilburg en vice versa.


zelf rijden bij gebrek aan nachttreinen

In de randstad is het niet meer dan normaal: na een uitbundige avond halverwege de nacht per trein naar huis. In Brabant zit dat anders. Lange fietstochten en dure taxiritten als alternatief, maken het niet aantrekkelijk om het nachtleven ver van huis op te zoeken. Reden voor de ondernemers om het vervoer zelf te faciliteren.

Feest op de snelweg

Een grote bus, goed voor zo’n 80 personen brengt zaterdag rond middernacht de eerste lichting richting Eindhoven. Met een uitbundige lichtinstallatie, verschillende DJ-optredens en een heuse biertap aan boord, pendelt de bus tussen de twee locaties.

Tickets voor de bus zijn nog online verkrijgbaar. Voor meer info kunnen liefhebbers terecht op het Instagram account van de organisatie.