Dansen en sjansen in Eindhoven - Things to do in Eindhoven

Jaja de heupjes mogen draaien, de haren mogen los en de hakken maken plaats voor slippers. Want hier ga je wat afdansen.

De Eindhovense events die in juli staan gepland zijn booming, boosters en dansgrage gevalletjes! Wij hebben voor jou alles op een rijtje gezet, zodat je alleen je zomerse outfit uit de kast hoeft te trekken, oh ja en een ticket kopen.

Club vrijdag white party in eindhoven city

Club Vrijdag weet het weer geheimzinnig, mysterieus en spannend te maken. 1 ding kunnen we je wel vertellen en dat is dat je hier volledig los kunt gaan. 15 juli it is, locatie nog onbekend! Dit keer geen hakken en pakken maar zomerse flirterige jurkjes en shirts; WHITE! Te gek toch?

DRIES ROELVINK's meezingers

Dansen is dansen, of dat nu op housebeats, bonkende tech deuntjes of Hollandse hoempapa is. Dries komt bij het Stadspaviljoen zingen als een nachtegaaltje, zonder gele zwembroek. Allemaal leuk en aardig die bekendheid om een broekje, maar de boel op stelten zetten kan hij! Dat is eerder gebleken bij diverse horeca locaties in Eindhoven. Dit keer bij het Stadspaviljoen, parkeren doe je pal voor de deur; je fiets, auto, bakfiets of go-scooter. Lekker makkelijk dus. Een fijne locatie met diverse mogelijkheden als het gaat om ontspanning en vertier.

Jaja ik kom, ik kom eraan dus! Eatertainment! Het Stadspaviljoen nodigt jou en je allerleukste gezelschap voor een avond vol plezier. De gerechten zullen je verrassen en de drank zal rijkelijk vloeien. Een sing-along gaat dus gegarandeerd gebeuren, vooral met de muziek van La Roelvink zelf. Deze avond geniet je van een 3 gangen keuze menu voor 49,50 euro.THOMAS EINDHOVEN stapavonden

 Thomas Eindhoven; Van high tea tot een trillende afmars na een dansavond. Bij Thomas kun je eigenlijk op ieder moment party-party-events-things to do doen! Donderdag studentenavond, op vrijdag een dikke dj, niet in omvang wel in draaiskills en op zondag een highwine of... verrassend veel leuks dus.

Sunrise Beachclub (best) loungen en dansen

Bij Sunrise Beachclub Tropicalia tropische sferen ten top. Voetjes in het zand en dance the night away bij Beachclub Sunrise. De cocktails en de dansmoves gaan hier als vanzelfsprekend hand in hand. Tropical vibes nabij Eindje. Must visit als je wat anders wenst.CLUBNIGHT bij de oude rechtbank

Club Night bij De Oude Rechtbank; Iedere vrijdag van de maand organiseert De Oude Rechtbank haar eigen concept 'Club Night.' Hier luister je naar House, Techno, Disco, Minimal en alles wat daar omheen centraal staat. Een Stratum avond 2.0. geen jong grut en vechtpartijtjes, maar energie stoppen en krijgen van dansen!

MIAMI NICE op de KANAALSTRAAT

Miami Nice Kun je met dikke letters 8 juli in je agenda noteren. Van zomerse discohouse tot springen op EDM en losgaan op techno in de Rave Cave. Sluit samen met 1000 andere studenten uit Eindhoven en de rest van studerend Nederland het jaar knallend af en begin jouw zomer op Miami Nice.

De oude rechtbank stratumseind

Vriendenboekje bij De Oude Rechtbank Das kliederen, kladderen en kletsen. De Oude Rechtbank tovert je vriendenboekje weer tevoorschijn. De line-up is uitgebreider dan ooit en de muziekkeuzes zijn dikke vette basterds. Wij kunnen alleen maar zeggen, gaan!KARMA OUTDOOR DANSEN EINDHOVEN

Karma Outdoor; van een beetje stampen en hakken is niemand vies. Karma Outdoor organiseert na dat gedoe met C, eindelijk weer hun oude vertrouwde concept. Met de zomerse temperatuur en de strandachtige locatie beloven ze veel spannends.

Eindhovens leukste festival; zongenoten

Zongenoten is bekend van Bontgenoten en eerlijk wie kent dit fantastische concept uit Eindje niet? Deze editie is volledig in het teken van de zomer, maar wel de Bontgenoten sfeer die je gewend bent. Dit is gewoon altijd leuk. Om teleurstelling te voorkomen moet je snel zijn, want deze 2 meiden weten hoe je snel een festival uitverkoopt. 

Herrie schuppen met gerrie 

Het is weer tijd voor Herrie Met Gerrie. En dit wordt niet zomaar een feestje, dit wordt een waanzinnige trip vol spektakel. Hier worden de lekkerste deep/tech/techno melodietjes je om de oren geslingerd. Dus geef jouw ogen en oren de kost met Herrie Met Gerrie's verschillende concepten bomvol entertainment en art.

soul city live bij het ketelhuis op strijp-s

Dansen, wijnen, cocktails proeven, lekker eten en dat allemaal op een stijlvolle locatie. Hier hoor je soulvolle muziek van vooral toen, maar zeker ook van nu. Neem je vrienden mee en let's dance the night away bij Het Ketelhuis. Kijk hier voor Soul City Live bij Het Ketelhuis.


Nog niet klaar met dansen, sjansen of met andere leuke dingen doen in Eindhoven?
Wij hebben nog veel meer voor jou in petto en dat lees je hier