Thomas Eindhoven

Stratumseind 23, Eindhoven

4.2/ 5

Beautiful hotspot Thomas, zoveel meer dan een pretty face. Lees verder

Thomas is sinds de verbouwing DE huiskamer van de stad waar de deur iedere dag openstaat. Een plek om te ontbijten, brunchen, borrelen, dineren en te dansen. Zeven dagen in de week open van 11:00 tot 02:00 en in de weekenden zelfs tot 04:00 uur. Geen ordinaire kroeg, maar een prachtig Grand Café. Misschien wel de mooiste van Eindhoven! Niet voor niks wonnen zij direct na de grand opening de Best Restyling Award van Entree magazine.

Het diner is andere koek, flamboyante gerechten en een chille vibe. Je blijft dus hangen, believe us! Op vrijdag en zaterdag gaan bij drukte de tafels (heel smooth) aan de kant en maakt de DJ zich langzaam op voor heerlijke beats. Houd gerust de website in de gaten voor de line-up op deze dansdagen, die is misschien nog wel net zo aantrekkelijk als Thomas zelf.


Thomas is de man van je dromen!
Super flexibel, altijd gastvrij, smakelijke gerechten en bar bites (oesters!) Oh ja en popcorn, gratis! Een verrassende kruising tussen restaurant en bar, klinkt wellicht vreemd, maar is het zeker niet. Vrouwen zijn gek op hem! En waar knappe vrouwen zijn, zijn mannen. Niet meer, niet minder. Een super gemêleerd publiek all day – all night.

  • Bar, Borrelcafé, Club, Cocktailbar, Discotheek, Eetcafé, Evenementenlocatie, Feestcafé, Gay Café, Podium, Studentencafé
  • cocktails, borrelplank , Carribian food
  • Airco, Bar (na)borrelen, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk, WiFi
  • 70's, 80's, 90's, 00's, Deep house, Disco, House, electro, techno, Latin, Live muziek, Lounge, Nederlandstalig, Pop & Top 40, Rnb, hiphop, rap, Soul
  • Cash, Maestro, Pinnen, Visa
  • Stratumseind
  • Q-Park Stadhuisplein, Q-Park Hooghuis

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Claim hieronder uw bedrijfprofiel of neem contact met ons op via sales@eindhovensrondje.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, social media, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart, deals, evenementen, vacatures en meer.