Dit wil je weten; Eindhovens nieuwste multifunctionele hotspot!

Zoek je een plek om een lekker bakkie te doen en full focus te werken? Dan is Out of Office precies wat je zoekt. Deze nieuwe fijne plek is perfect om “ff” uit je normale bubbel te verdwijnen en je creatieve gedachten op een andere manier te stimuleren.

De Glimlach van Out of Office

Out of Office wordt geleid door een schat van een vent, namelijk Loek Berben. Hij is voormalig patissier uit Nuenen en maakt hier nu heerlijke broodjes en koffies. Je kan bij Out of Office terecht voor zijn heerlijke zelfgebakken chocolate Fudge Taart, vegan appeltaart, bananenbrood en nog veel meer. Ook maakt hij al zijn producten met uiterste zorg klaar.

Wat drijft hem? Het verwennen en het verblijden van zijn gasten in een comfortabele werkomgeving. Loek laat je lachen en wat doet hij dat leuk, wij zijn meteen enthousiast!

De Koffie

Bij een heuse koffiebar hoort natuurlijk ook een goed bakkie. Hier zetten ze hem voor maar liefst € 2,50-.

De bonenmix wordt speciaal voor Out of Office gebrand door een private roaster in Limburg. Samengesteld met bonen uit drie verschillende landen (Indonesië, Peru & Brazilië), daardoor is de koffie een heerlijke mix van verschillende smaken. Een goed bakkie eigen kwaliteitskoffie dus.

Het Menu

Beeld je in! Je bent een dag full focus buiten de deur aan het werk, genoeg koffie zitten leuten en nu dus zin in wat anders en even pauze.

Out of Office biedt heerlijke simpele opties. Voor ieder wat wils! Dagelijks wordt alles vers bereid met goede ingrediënten. Niet te veel poespas, maar wel gewoon lekker. De opties zijn straight forward en aan elke dieetwens is gedacht. Eet je vegan, pescetarisch, of juist graag wat vlees? Geen probleem, er zit genoeg tussen.
Je kunt er gemakkelijk terecht met je hippe nicht of je ouderwetse lieve opa.

What else?!

Koffie dus om mee te beginnen, maar ook direct starten in een full focus werkmodus. Tijdens je pauze kun je even wat zonlicht meepakken op het dakterras, even achter je laptop vandaan, wel zo lekker.

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie waar alles voor jou en je gasten geregeld is? Deze doen! Fijne plek. Je wordt volledig ontzorgd op het gebied van eten, drinken en service. Stressvrij vergaderen dus! Wel stress voor je belangrijke vergadering? Loek zal vast even met je kletsen!

Leuk, maar wat maakt het hier nou zo bijzonder?

Wij houden van de degelijkheid, snelheid, service en het oog voor iedereen. Ze denken hier met je mee en vooruit. Sterke wifi, sterke koffie!

Waar moet ik zijn?

Out of Office bevindt zich op Strijp-S. Je kunt ze vinden op de Torenallee, nummer 101. Ze kunnen niet wachten om je te ontvangen!