Eindhoven heeft alles; hotspots, wandelen, fietsen, logeren, kidsproof, luxe, groen en roze...

Wat te doen in Eindhoven? Is er een tof evenement? Een nieuwe hotspot? Picknick? Fietsroute? Wandelroute? Wespenvrijterras? Must do voor daredevils? Dan laten wij het je weten. Hieronder van alles en nog wat om te doen, te eten of te drinken in Eindhoven.


Logeren in Eindhoven

Ben je bezoeker en geen bewoner van Eindje? Dan heeft onze stad tal van slaapopties. Want iedereen is welkom. Luxe logeren of alleen in de kamer inchecken en snel de stad verkennen? Hier vindt je Eindhovense hoteltips en op deze pagina staat een lekker lijstje met net wat meer uitleg en onze favorieten.

Fietsen in Eindhoven

Ga eens een Eindhovens Rondje doen! Volg bijvoorbeeld de fantastische en meest bekende fietsroute van Rondje Eindhoven of trap een rondje tussen oud en nieuw tijdens de Phillips Route. Deze route begeleid je tussen historie op bijvoorbeeld Strijp, maar patst ook met de pronkerige high-end newbees. De aanbevolen pauzeplaatsen tijdens het Philips Rondje zijn het Philips Museum en De Philips Fruittuinen.

Liever losse Eindjes? Dan fiets je je eigen route, zie je waar je fiets strand en stop je tussendoor bij
Wielercafé Cyklist; hier scoor je burgers, pasta's en borrelbites.

WANDELEN in EindHoven

Met stip op 1 voor ons de Strabrechtse heiden, gevolgd door de Genneper Parken (want dichtbij en klein rondje 3,5km)

Andere leuke routes;

Met de kindjes

De een vermaakt zich kostelijk in de tuin met een zandbak en schep, bakt daar heuse taarten en miept niet. De ander gaat bij vriendjes zwemmen en de in betweens moeten zich maar redden, aka vermaken of vermaakt worden. Niet altijd gemakkelijk dus hier wat kidsproof hotspots waar je kunt eten, spelen, vertoeven en verschonen ;-) 

Klik hier voor een lijst vol andere kindvriendelijke locaties

UITeten in eindje

Vingertjes aflikken, proosten, smakken, slurpen, chique dineren of een snelle vette bek? Eindhoven heeft alles zou Bas Smit zeggen. Maar waar moet je dan wezen voor lekkernijen en de places to be? Hier vind je ruim 100 hotspots onderverdeeld in koffie, ontbijt, lunch, diner, borrel, luxe dineren, snel dineren, vet dineren, bezorgen en ....

5 X borrelen IN Eindhoven

In willekeurige volgorde een paar leuke borrelopties in Eindhoven centrum:

En in dit artikel many, many, many more borrelhotspots met de meest instagrammable borrelplanken, beste cocktails of lekkerste beats.