Hotel in Eindhoven? Tip je vrienden van ver deze hotel hotspots

Wees eens een beetje trots op Eindje en nodig eens wat gasten uit! Eindhoven verkennen is toch voor iedereen een bucketlist-ding ;-)

 


Helemaal niet zo’n slecht idee hé om eens een Eindhovens Rondje met kennissen uit een andere stad te doen. Wedden dat je ze inspireert en zelf daarna ook een uitnodiging ontvangt om hun stad te verkennen?

Hoedagedadoet?! Je begint met hoteltips!

Leuke, hippe, goede, betaalbare of luxe hotels in Eindhoven zijn er genoeg, we weten ze als locals alleen vaak niet te vinden. Wij helpen je met een lijstje hoteltips in Eindhoven die je 1,2,3 naar je vriendjes van ver kunt sturen.

1. Blue collar hotel eindhoven

Een hotel met een ruig randje op een bijzondere locatie. Strijp S het creatieve hart van Eindhoven. 'HIGH STANDARDS & A ROCK AND ROLL MENTALITY'. Dat Rock & roll moet niet afschrikken, heus niet alleen de baarden, Elvis vetkuiven en pettycoats hiero. Ze doelen vooral op het ruige, creatieve, anders dan anders, hun events, het interieur en het stoere Strijp gehalte.

2. inntels hotel art EINDHOVEN

Hartje centrum (zowat naast hotspot Café Restaurant Eindhoven) aangenaam vertoeven. Voor de shopper, de stapper en de cultuur snuiver. Zakelijk en privé is hier te vinden. Kei dicht bij station Eindhoven en midden in het winkelcentrum. Geen zin in de grote markt? Dan ligt stadscentrum De Bergen net zo dichtbij ‘om ’t hoekske’. Mooie, fijne, rustige kamers een aangename bar en lobby. Oh en jawel kamers met een jacuzzi. Snel zijn, die zitten vaak vol.

3. HOTEL the match EINDHOVEN

Check in - stay out! Kei vette slogan en missie als je het ons vraagt. Want als je in Eindhoven bent moet je op pad en niet in bed ;-) Ze tippen gratis vele hotspots en vragen weinig geld voor een overnachting. Maakt dat je weinig in het hotel bent, want hopsakee hotspots bezoeken, de hort op is hier kei gemakkelijk. Midden op de Kleine Berg, inclusief parking, cheap as fuck, geen gedoe en dus ook enkel hoognodige faciliteiten. Doen dus.

4. HOTEL parkzicht EINDHOVEN

In de stadstuinen van Eindhoven geniet je van de rust, binnen enkele minuten ben je met de fiets, ebike, scooter, bus of taxi in het hart van Eindhoven; het centrum. Is dat perse nodig? Nee dit hotel heeft namelijk een allerfijnst restaurant; Thym by Parkzicht. Leuk weetje, jong en oud Eindhovenaren (die er dus wonen) trekken naar Thym voor het fijne terras en de diverse kaart. Een rondje door de stadsparken? Om de hoek? Musea’s verkennen? Om de hoek. Uiteten? Om de hoek. Niet midden in het centrum, wel alle gemakken.

7. WINSTON BED & BREAKFAST EINDHOVEN

Een idylische kamer op Nederlands langste stapstraat ooit. Met de nadruk op ooit, want het Stratumseind heeft grote veranderingen doorgevoerd. Van ontembaar jeugdig stap publiek naar enkele culinaire parels en leuke terrassen. Hotspots around the corner en een kei leuke kamer. De peepz van Winston B&B zorgen dat jij het op z’n Eindhovens ‘kei gezellig’ gaat hebben.

7. Eindhovens HOTEL MAriënhage

In het Domusdela complex, midden in het centrum van ons Eindje is Hotel Mariënhage gevestigd. Vroeger een klooster, nu een high-end boutique hotel. Tijdens je verblijf geniet je hier van de perfecte ligging, kunst en design. Staat je koffer al klaar? Klik hier.

8. NH COLLECTION HOTELS

De ideale uitvalsbasis voor zowel zakenreizigers als toeristen. Op een steenworp afstand van het station en op kruipafstand van het centrum weer terug naar je hotel. Sexy rooms, Nespresso machines en ontbijt met een fantastisch uitzicht over de stad, beter wakker worden kan bijna niet toch?

9. EINDHOVENS Van der valk hotel

Spot de toekan (die bekende vogel van langs de snelweg) en dan zit je goed. Met 3 restaurants en unieke arrangementen onderscheidt Van Der Valk zich van anderen. De ontbijtjes boeken niet alleen de hotelgasten, want ontbijten bij Van Der Valk is voor iedereen en erg lekker. Wist je dat wij er ook met regelmaat als anoniempjes aanschuiven? 

10. hotel PULLMAN eindhoven cocagne

Duik in de wereld van de gloeilamp en bezoek het Philipsmuseum. Wandelen door het voormalige Philipsgebied, waar de oude fabrieken en kantoren nu de hippe culturele wijk Strijp-S zijn. Leer de geschiedenis van het Stadsmuseum in Eindhoven. Dwaal door het “stadswandelpark”, bezoek boutiques in 'De Bergen' en bezoek Nuenen op de fiets - via het unieke fietspad geïnspireerd op het wereldberoemde werk De Sterrennacht Van Vincent van Gogh. Een magische beleving. De ambiance van het hotel is zowel comfortabel als stimulerend. Het design is stijlvol en eigentijds. Het interieur uiterst comfortabel en de service is onberispelijk en vriendelijk. Meer info? Klik dan hier.