Proeflokaal De Gaper

Wilhelminaplein 5, Eindhoven

4.3/ 5

Het lievelingetje van menig Eindhovens borrelaar. Altijd gezellig druk met een heerlijke amicale, no nonsens sfeer. Lees verder

De Gaper, het pareltje van het Wilhelminaplein Het lievelingetje van menig Eindhovens borrelaar. Altijd gezellig druk met een heerlijke amicale, no nonsens sfeer.

“De Gaper daar komen toch alleen maar ouderen?” Hell no! Juist het gemêleerde publiek maakt de sfeer in De Gaper! Jong en oud door elkaar en juist dat zorgt voor leuke gesprekken. De gemiddelde leeftijd is inderdaad geen 20 meer, maar eerder 30/40. Ook behoorlijk wat ondernemers trekken naar de Gaper toe.

De Gaper is buiten een heerlijk avondje uit, ook het juiste adres voor een avondje ongegeneerd netwerken. Je gaat eigenlijk nooit naar huis zonder nieuwe mensen te leren kennen. Service met een lach. Of je nou aan de bar zit, een tafeltje aan de zijkant neemt of juist de grote tafel hebt bemachtigd, het maakt niet uit, je zal het er sowieso onwijs naar je zin hebben.

Het personeel is adequaat, vriendelijk, oplettend en zien er allemaal even verzorgd uit. Je ziet duidelijk dat hier aandacht aan wordt besteed. Zeker niet te vergeten: de eetkamer!
Op de eerste verdieping kan heerlijk getafeld worden. Geen zin om uitgebreid te tafelen? Bestel dan de simpele, maar lekkere daghap aan de bar.

Wat nog meer?
- Terras
- Proeflokaal; denk aan bieren, whiskeys en wijnen
- Restaurant

Neem hier eens een kijkje in het menu.

  • Bar, Biercafé, Borrelcafé, Bruincafé, Eetcafé, Feestcafé, Muziekcafé, Studentencafé, Wijnbar
  • Frans, Nederlands, Barbites, Soep
  • 100 - 250 personen
  • Airco, Bar (na)borrelen, Honden toegestaan, Reserveren mogelijk, Terras of binnentuin
  • American express, Cash, Maestro, Pinnen
  • Wilhelminaplein