Op pad met vrienden? Babyborrel, teamuitje, vrijgezellenfeesten of gewoon zomaar?

Geen reet te doen in Eindje?! Don't you dare. Er zijn heus voldoende opties. Je moet het alleen net even weten. Helpen wij je bij.

Eindhoven is een geweldige stad voor een weekend weg, voor een uitje met vrienden, voor een teamweekend, een avond uit, een meidenavond, een... zonder reden wat leuks doen dagje ;-) 

Dinner in motion

Wat als het héél anders kon? Eten in verschillende fantasiewerelden, zonder dat je zelf van tafel gaat. Niet aan een tafeltje voor twee, maar aan een hele lange tafel, uiteraard naast jouw vriend, vriendin, familie, buurman of collega. Samen gaan jullie op avontuur en krijgen jullie verrassende gerechten die compleet zijn afgestemd op de scènes van de show.

Dinner in Motion bevindt zich midden in het centrum van Eindhoven, in de Piazza. Met meerdere parkeergelegenheden in de buurt en het NS-station op steenworp afstand is dit een ideale locatie!

THE HARBOUR CLUB

Noem het decadent, patserig, paradepaardjes, expensive, of whatever you like. Het entertainmentgehalte is bij The Harbour Club dikke prima. De lunches in het weekend zijn hot topic, niemand gaat na de lunch recht naar huis, allemaal linea recta naar de dansvloer. Doordeweeks lunchen, dineren, borrelen kan ook. Oh, en cocktails van Deveron.

Bar PRoast

It's friday night! Dan willen we klingelen, kletsen en een klein dansje doen. Bar Proast gaat ervoor! Borrelen, beats, bites... Het leuke hiero is, je kan voor een (grote) groep vrienden jouw Bday of succes vieren! Want meedenken doen ze. Geen zin in thuis alle rommel en boodschappen? Hiero vieren. 

Skybar Vane

Eindhovens enigste skybar! Een rooftop met een uitzicht van jewelste! Zo spot je de Blob, het stadion en vele andere eyecatchers van Eindhoven. Gelegen op de bovenste verdiepingen van het NH Collection Eindhoven Centre hotel zorgt Skybar VANE voor een fancy avond uit. Goede cocktailbar en terras, fine bites en een kleine menukaart voor de wat grotere trek. Fancy dineren vooraf? Dat doe je bij Restaurant Vane (1 verdieping lager, minstens zo mooi uitzicht)  

Ranking the stars

Bij Beleef Eindhoven weten ze van wanten. Heb je wat te organiseren dan schakel je deze guys in. Van bordspellen, citytours tot levend Cluedo of andere mysterieuze pronkstukken om te spelen. 

Zo ook Ranking the stars. Bekend van TV! Vooraf vult iedereen een online vragenlijsten over elkaar in via een geautomatiseerd systeem, welke worden samengevat tot een spelshow. Je gaat in teams de antwoorden inschatten, en het team dat de meeste juiste antwoorden raadt, wint Ranking the Stars! Eigen vragen mogelijk, continu begeleiding door welbespraakte quizmaster.

cocktail workshop

Shake it, make it, blend it and... drink it! Bij vele vette horeca locaties in Eindhoven faciliteren ze inspirerende en smakelijke cocktailworkshops. Bij de ene zaak intiem en achter de schermen, (private dus) bij de ander in vol ornaat achter hun bar. Meer weten over de cocktailworkshops die wij je aanbevelen? Mail even naar info@eindhovensrondje.nl stippelen wij wat leuks voor je uit. 

Worstenbroden workshop 

Worst & brood! Voor kids met cola, of suikervrije limonade, voor de wat ouderen worst, brood en bier (of wijn). Bij Houben Worstenbrood, toevallig het pand waar wij kantoor houden, rollen ze wat af. Het gelach voert de boventoon, want over worst (en brood) zijn vele grappen te maken.

Nu denk je pff worstenbroodjes rollen kan toch iedereen? Niet waar! Pure ambacht en daarnaast een erg leuk verhaal, je rolt en dolt in een huiselijke sfeer hartje centrum. Daarna doorrollen? Doe dat dan richting het Wilhelminaplein naar Proeflokaal de Gaper.

ONTSNAP AAN DE REALITEIT

 Bij The Park in Eindhoven ga je met VR-brillen een nieuwe wereld tegemoet. Van zombies neerschieten tot Wie Is De Mol spelen in Nieuwe Zeeland met Gilles De Coster als host. Hoef je geen BN'er voor te zijn! Ook voor grote groepen zijn er opties zat. Kijk eens op hun arrangementen-pagina en welcome to the future

codecrackers

Say what? Ja dat! Codecrackers is een game door de stad; de perfecte mix van een escape game en Kraak de kluis. Deze citygame is voor de echte detectives onder ons. Denken, samenwerken en uitzoeken staan hier centraal. 

Welk team ontcijfert als eerst de hints om de eindlocatie te vinden en uiteindelijk de kluis te kraken? Uitdagend, spannend en gewoon heel erg leuk om samen te doen. Kraak de codes en zorg dat jouw team zegeviert!

Ook weer te boeken bij Beleef Eindhoven. En nee we hebben geen aandelen.


high wine

Wijnen, wijnen, lekker met de meiden, meiden. Of halen we nu twee liedjes door elkaar... Nu we toch bezig zijn; Geef mij mijn make-up, nou wil ik ook eens zien... Hoe ik er met teveel wijn op later uit zou zien. Dit is van kinderen voor kinderen voor degene die denken dat we gek geworden zijn. 

Anyway, wijnen dus. Dat we in Eindhoven tal van goede restaurants met fenomenale wijnkelders hebben is vast bekend. Dat er ook opties zijn om aan te schuiven voor een high-wine, wist je wellicht nog niet. In dit artikel hebben we een aantal opties al voor je opgesomd.

5 zintuigen onder 1 dak

Muziek en eten, muziek en eten + drinken; hallelujaaaaa! Schuif aan voor een fine dining bij Fifth NRE, verplaatst je later op de avond naar een concert of spontane jamsessie en sluit af in de bar. Ideale avond uit toch? Iedereen onder 1 dak, niemand foetsie, allemaal bij elkaar... do we need to say more?

Hotpotten 

Hot & Hot op de Rungraaf (jaja dat muffe parkeerpleintje) is DE hotpot-hotspot van Eindhoven. Hotpot hit alom. Schuif aan, dip je smakelijkheden in diverse soepen (let op kan very spicy worden)!

Eindhovens Rondje op maat

Kan natuurlijk ook, van foodtour tot... abseilen of ad-wedstrijd ;-) Niets is ons te gek, veel organiseren we zelf of we werken met andere experts. Andere toffe things to do hebben we hier voor je genoteerd. Liever maatwerk? Jouw gasten aka vrienden of collega's wegblazen met creatieve Eindje vibes? Neem dan contact op via info@eindhovensrondje.nl Van een fiets rondje door de stad tot kroegentocht of amuse-proeverij, van skelteren, graffiti, een audiotoer tot instagram-training bij hotspots...

NOG MEER UITJES?

Je leest het hier:

12 x uitjes met de mannen

Hier heb je ballen voor nodig: Boules Bites Bar