Op de zaak lunchen met collega's; dit is dé foodtip voor extra werkgeluk

Wij weten niet zoveel van bedrijfskunde, human resource & dividenden. Wat wij wel weten? Eten! En laat dat nu net een vaak vergeten onderdeel zijn van werkgeluk. Uit onderzoek blijkt; een verzorgde lunch vanuit werk zorgt voor meer productiviteit, betere werksfeer & een team dat blijft hangen in plaats van vliegen.


Hoe voorzie je je collega’s van zo’n zakelijke lunch in Eindhoven? Of het nu voor een groep CEO’s is tijdens een belangrijke meeting of standaard op vrijdag om het weekend flink in de luiden, food delivery is handiger dan handig. Ondertussen zijn het aantal delivery opties op niveautje koppijn dus daarom de gouden tip van ons: Urban Food Market.


BESTELLEN DIE HAP

Veruit de snelste & makkelijkste manier om een uitgebreide werklunch te regelen: food delivery. Tikkel tikkel op je telefoon en in no-time staat de lunch voor de deur. Vooral bedrijven in het centrum van Eindhoven hebben keuzes genoeg. Dan komt wel het volgende probleem… hebben we zin in broodjes, salades, pizza, suhsi, vette hap of?

ALLE COLLEGA’S BLIJ MET WERKLUNCH

Jan lust geen rucola, Melissa eet alleen grasgevoerd vlees & Silvan moet minimaal 45 gram proteïne in zijn lunch. Moeilijk moeilijk! Voldoe maar eens aan alle eisen van je kritische collega’s. Urban Food Market bied uitkomst.

Deze innovatieve bestel service heeft alle voordelen van food markten, maar dan gewoon op je tellie. Dus meerdere restaurants onder één dak & in één bestelling. Hatseflats Jan, Melissa & Silvan allemaal zo blij als wat, want ze kiezen allemaal precies wat ze zelf willen.

OOK THUISWERK PROOF LUNCH

Werkt je team nog vanuit het comfort van hun eigen bed… uh kantoor? Ook dan is bestellen via Urban Food Market een ideale optie. Geef je team bijvoorbeeld een tegoed en zij beslissen zelf waar ze zin in hebben. Begin maandag met Sip 'n Slurp of eindig je week met een Pinsa van Pinsapina (aanrader!!). 


Nog meer tips voor zakelijk eten?

Hier zit je goed voor een diner met zakenrelaties