Zakelijk genieten met zakenrelaties doe je in Eindhoven hier

Back to work! Dus de zakelijke meetings vullen langzaamaan de agenda's. In dit artikel een aantal fantastische spots waar je de hoge d's of typemiepen gerust mee naar toe kunt nemen. Chique dineren terwijl andere niet mee kunnen luisteren, korte meeting en even snel willen eten? Dit zijn fijne zaken in Eindhoven:

Restaurant de LuyTervelde 

Niet in het centrum maar met stip op 1 voor een zakenlunch. Niet voor niks een spot voor vele grote bedrijven zoals ASML en Phillips. Hier komen de grote namen. Hier zit je allerbest en eet je op topniveau. Parkeren is gemakkelijk voor de deur en gratis. Reserveren is een must. 

stadsrestaurant Welp

Chesterfieldbanken, rond en dus een eigen hoek of een tafeltje bij het raam. Welp biedt service en geweldige smaken. Klassieke gerechten en een heel menu. Goede wijnen, goede service en dat midden op de Kleine Berg. Toch wel de place to be in Eindhoven. 

Restaurant Zuid

Een mix van al het beste van Adrian Zarzo. Misschien wel Eindhovens bekendste sterrenchef. Met een mediterrane twist, aziatische bites, luxe opties zoals oesters, kreeft, langoustine tot een verrassingsmenu. Erg goed, ietwat hoger segment en toch nog steeds toegankelijk. Wit linnen en knus. 

thym by Parkzicht

Rustige sfeer. Wat niet wil zeggen dat er niks te doen is. Hier scoor je een goed ontbijt en overleg je dus al vroeg in de ochtend. Lunchen op het terras of intiem binnen. In een hoekbank zodat je wat privacy hebt of in een aparte ruimte. Thym's team zorgt ervoor dat jullie aangenaam kunnen overleggen en vertoeven.

stadspaviljoen

Midden in het groen, pal voor de deur parkeren (betaald!) Van s'morgens tot s'avonds laat. Lunchen, borrelen, koffie, dineren het kan hier allemaal. Erg toegankelijk, niet te prijzig. Aan een leestafel, de bar, de veranda, in de tuin, in het restaurant. Opties alom en dus altijd goed. 

bistro Sophie

Dineren in een niet al te rumoerige tent? Niet in de  drukke stadse madness , wel in de stad! Lekker intiem en verrukkelijk? Dan is Bistro Sophie echt een aanrader.

De Mispelhoef

Gewoon normaal, niet gek, niet dol, niet chique, geen gelul wel aangenaam. Niet in het centrum, wel nabij de snelwegen. Makkelijk parkeren en nogmaals geen poespas. Ideaal voor een meeting tussendoor en een normale lunch. 

Brasserie Bellevue

Frans! Allerhande hoekjes, hoog/laag, rond, banken. Alle opties worden geboden. De kaart is Franser dan Frans, de gerechten puur en op smaak. De service, laat die dan steken vallen? Ook al niet! Vet goed hier. 

Restaurant Wiesen

Lunchen of dineren op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag. Met 1 ster op naam hier de garantie dat je heerlijk eet en dat de service uitmuntend is. Voordeel van Wiesen? Klein, intiem, zacht, geen herrie.

Café Restaurant Eindhoven

Hartje centrum, voor iedereen makkelijk vindbaar, multi-functioneel, multi-gezellig. Een aangename spot om te leuten, overleggen en werken. Want ja dat kan hier ook. Laptoppie open en to do's tikken en vinden. Like - Leuk - Fijn!

The harbour club eindhoven

Bij The Harbour Club kun je terecht voor een zakelijke lunch op het heerlijke terras aan het water. Daarnaast hebben zij een vergaderruimte die te reserveren is. Moet je eens geprobeerd hebben toch? Impress je collega's en neem ze mee naar The Harbour Club.