Uitgaan zoals wij dat doen in Eindhoven

Voetjes van de vloer, hangen in de kroonluchter en gooi die haren los. Een avondje los gaan, borrelen met een live-band of meeblèren op de laatste Hollandse meezingers. Eindhoven heeft het allemaal. 

Jaja Eindhovense trots: Stratumseind. Het uitgaanscentrum van Eindhoven. Met de langste kroegenstraat van Nederland kun je hier eindeloos genieten, dansen en sjansen. Maar waar kan dit nu het beste?

3x losgaan totdat je er bij neervalt

De kroegenstraat van Eindhoven. Plezier is hier gegarandeerd en het bier is hier nooit op. Voetjes van de vloer, swingen op de laatste hits en tofste beats. De tafelzitting van overdag maakt langzaam plaats voor een uitgaansplek. Hier kun je losgaan op z'n Eindhovens. 

1. Thomas Eindhoven

Thomas Eindhoven. Geen ordinaire kroeg, maar een prachtig Grand Café. Misschien wel de mooiste van Eindhoven. Vooraf borrelen en dineren met een uitgebreide kaart en keuzes. Daarna gaan de tafels soepeltjes aan de kant en dans je op de heerlijke beats van de DJ. Je kunt je de hele dag vermaken bij de Thomas. Ga hem bezoeken, ga er beleven en ga er dansen. 

2. Stadscafé Spijker

Zit aan elkaar, is van dezelfde eigenaar en deelt dezelfde gezelligheid; Stadscafé Spijker en Thomas Eindhoven. 3 stappen naar links en je bent bij de buren. En andersom ook. Je kunt er iedere dag wel heen. 

Een vers getapt biertje, heerlijke bites aan de bar en feest tot diep in de nacht. De Spijker is jouw huiskamer. Er is namelijk altijd iets te doen. 

3. CAFÉ BAR 'T LEMPKE

Het feestcafé van Nederland; een titel die ze al 3 jaar op hun naam hebben staan.. Bij Café Bar 't Lempke is het feest, altijd feest. 

Doordeweeks organiseert het Lempke activiteiten voor hun gasten. Deze worden altijd ruimschoots van tevoren aangekondigd op hun socials. In het weekend dansen, praten en lachen zij met hun gasten. 

Café Bar 't Lempke is de ideale plek om te ontmoeten, te feesten en gewoon een kei leuke avond te hebben. 

3x de Kleine Berg

Dé straat van Eindhoven at the moment. Dé straat om een heerlijk diner af te sluiten met een dansje aan de bar of aan jouw tafel. De Kleine berg is de straat waar je gaat ontmoeten, kunt zien en gezien kunt worden. 

1. Mathilde Eindhoven

Samen met je vrienden, familie of liefde kun je hier genieten van een hapje en een drankje. Dit vrij nieuwe restaurant aan de Kleine Berg is al goed op de kaart gezet. Van voetjes onder de tafel naar voetjes van de vloer. Bij Mathilde beleef, ervaar en maak je herinneringen om niet te vergeten. 

Laat je verrassen en ga bourgondisch drinken, eten en genieten bij Mathilde. 

2. Mooie Boules Eindhoven

Vooraan kun je borrelen, zitten en ook dansen. Achteraan kun je deelnemen aan een potje jeu de boules. Klinkt oerdegelijk en ouderwets, maar bij Mooie Boules wisten ze dat onze opa’s & oma’s stiekem de tijd van hun leven hadden bij de jeu-de-boulesbaan. What happens at the jeu de boule, stays at the jeu de boules. In het weekend is er een dj, heerlijke borrels en bites. De perfecte combinatie van dansen, meezingen en versieren op de beats. 

Stap binnen bij Mooie Boules voor games en drinks. 

3. Bar Republic

Pareltje van de Kleine Berg. Eindhoven is een nieuwe hotspot rijker aan de Kleine Berg, Bar Republic. Het kleurrijke en gewaagde interieur zijn Instagram proof. De live hits zijn zing en dans waardig. En de smaakvolle gerechten, mooie wijnen en signature cocktails maken jouw avond compleet. 

Geef je over aan de DJ, het eten en aan de prachtige drankenkaart. 

3x meeblèren

Meezingen met klassiekers, nieuwe hits en guilty pleasures. Ook hierin heeft Eindhoven een ruim aanbod aan kroegen, bars en cafés. 

1. Stacey’s

Stacey’s staat bekend als een gezellig klein bruin cafeetje, maar is groots in zijn feesten, daor mot u zijn! Cafe Stacey’s is een begrip in Eindhoven. 

Van behang knuffelen tot de gasten die graag de microfoon overnemen, bij Cafe Stacey’s ervaar je een warm en vooral gezellig gevoel. 

2. The Little One Bar

De oudste en kleinste kroeg van Eindhoven. De ruimte is kleiner, maar de sfeer en het karakter van deze bar zijn groots. Cocktails, dranken en bites. Bij The Little One Bar kom je niets tekort en heb je gegarandeerd een leuke avond. Iedereen is hier welkom. Wanneer kom jij langs? 

3. LUX Eindhoven

Een nieuwe hotspot op het Stratumseind. Een jonge ondernemer met veel ervaring binnen het Stratumseind ging zijn droom achterna en opende samen met zijn compagnon LUX Eindhoven

Cocktails, bites en de hipste muziek wordt hier gedraaid. Het publiek is er jong, en zo ook altijd de avond. Bij LUX kun je borrelen, zingen en dansen. Voor een leuke avond moet je hier zijn. 

Kom jij deze nieuwe hotspot uittesten?

Meer stap & borrel tips?

Lees ze hier:

Fijne borrel locaties in Eindhoven

Cocktailbars in Eindhoven