SCOOP: Nieuwe eigenaar Paviljoen Genneperparken

Hallelujaaaaaaa - Vlag uit - Dansen! Dit nieuws is te gek! Eindhoven gaat een stukje opgewekter worden. Een droom! Een stukje groen dat smakelijker en vermakelijker gemaakt zal gaan worden.

LIEF, VROLIJK, OPTIMISTISCH EN GELUKMAKEND.

Jij koffie en je kind spelen? Waar in Eindhoven kan dat nog een beetje op een lieve en vrolijke manier? Waar in Eindhoven kun je je kind 'loslaten' en de ruimte bieden om kind te zijn? Waar is een speeltuin nabij een terras? Waar in Eindhoven kunnen de kids dollen en jij stiekem van een wijntje tollen? 

Het Paviljoen Genneperparken krijgt per 1 april een nieuwe eigenaar!

Ondernemers die weten wat Eindhoven LUZT! Ondernemers die weten waar ze bezoekers en bewoners mee op kunnen vrolijken. Rasechte horeca ondernemers die het sociale stuk van hun ontmoetingsplekken niet vergeten. Ondernemers die kiezen voor een doelgroep en daar het concept op bouwen. Geen afslag, geen hutsel, gefrummel en gewissel. Een duidelijke visie, een optimistische missie en een hele kordate uitvoer. 

Vet nieuws! Maar gaat het dan worden a la Luzt op de Grote Markt?

Nope, dit Paviljoen blijft zijn eigen identiteit houden, want dat is al uniek van zichzelf. De wens is om er een duurzaam bedrijf van te gaan maken, dé smakelijke en vermakelijke natuurpoort naar het park, voor iedereen toegankelijk. Daarover lees je hieronder meer. 

Dé (smakelijke en vermakelijke) natuurpoort naar en nabij het park...

Leg dat eens uit? Wij vermoeden (en hebben ietwat ingefluisterd gekregen dat er veel staat te gebeuren als het gaat om duurzaam ondernemen, het groene van het park en de magische omgeving van deze locatie benutten en echt doorvoeren. Niet alleen door in het groen te zitten ook door 'groen te proeven'. Liever en bewuster voor de natuur, het milieu, lokaal en dat zonder dat het een geitenwollen sokken gehalte krijgt. Integendeel! Een hippe plek die vibes heeft van een beachclub maar helaas geen beach ;-) 

Is het alleen leuk voor ouders en kids? Absoluut niet en juist dat imago willen de nieuwe ondernemers er proberen uit te halen. Wandelen met je hond en alleen een bakkie doen? Dan voel je je hier fijn. Met vrienden op het terras borrelen en van een rijkelijk gevulde plank proeven? Dan zit je hier goed. Een allergrootst terras met zon en schaduw, met vibes die je laten voelen dat het leven leuk is. 

VOOR JONG EN OUD - VAN 0 TOT 100 

Trouwen en Rouwen. Beleven, genieten, gastvrij, ontmoeten, ontzorgen, culinair, comfortabel en amusement en heel veel meer. No nonsense bourgondische Brabantse gezelligheid. Daarvoor ga je naar het Paviljoen in de Genneper parken!

Toekomstige activiteiten in een notendop:

Niet alleen een horeca-etablissement waar je makkelijk en aangenaam aanschuift, veel meer. Hieronder in een notendop wat je nog meer kunt boeken, bestellen, organiseren en verwachten bij Het Paviljoen Genneperparken:

• TROUWEN (CEREMONIE/ DINER/ FEEST)
• ROUWEN (KOFFIETAFELS/ UITVAARTDIENSTEN)
• EVENTS
• FAMILIEFEESTEN
• BEDRIJFSFEESTEN
• THEMAFEESTEN
• STOP OVER TIJDENS FIETSROUTES
• RECEPTIES
• VERGADERINGEN EN SYMPOSIUMS
• WORKSHOPS
• FESTIVALS
• FOODMARKETS
• WIJN/ BIERPROEVERIJEN
• KIDS EVENTS

Er komt weer ziel in de zaak!

Wie dat gaan doen? Iris Wischmann en Youri Doreleijers. We kennen ze in Eindhoven van 100 Watt Brewery, Gastrobar Luzt en Lighttown Brewers.

Hoe - wat - waar - wanneer?

Daarover later meer. Voor nu in alle stilte een soort van 'stiekem' open. Niet te veel aandacht, eerst eens gaan doen en met gepaste vaart veranderingen doorvoeren. Blij zijn de ondernemers vooral met het behoud van het huidige team bij Het Paviljoen. Nu al worden ze door Iris als toppers genoemd. Hier zitten mensen met een giga-liefde voor de locatie en onderneming en dát heb je natuurlijk graag bij een ondernemer. Een gedreven team waarvan de meeste er al jaar en dag werken. Een bak ervaring waar je ú tegen zegt. Ongelooflijk veel zin in de start. 

SOON MORE!