SCOOP: Newsflash van de week

Holy Rebels nieuws in Eindje city! Maar liefst 2 nieuwe zaken, een chef die verkast tot een uitbreiding van een mega goedlopend concept.

DIT ZIJN DE NIEUWSFLASHES VAN DEZE WEEK!

NEW IN TOWN *1* HOLY REBEL

Gewaagd, gedurfd, avontuurlijk en ondeugend! Een gloedjenieuwe zaak midden op de Kleine Berg zal ons gaan verbazen op rebelse manier. Broodjes, sappen, bakkies pleur met kleur and many more. Gezond, snel, doortrapt en doortastend. Inspelend op wat locals willen; de lach en vrolijke sproetsnoet van Ivy Frencken, de masterskills van het duo Evi van Sambeeck en Jesse Geboers en snelheid! 'Geen gezeur, we moeten deur'. Opzwepende tunes, een mini zaak met een coole impact in het oh zo diverse stadsgebied de Bergen.

Opening 9 april 2022

NEW IN TOWN *2* VEGAN JUNK FOOD BAR

Groen, groener, groenst maar dan roze! Een edgy twist tussen vegan en rebelse streetart.
Kleurrijker kan niet, smaakvollere vegan gerechten volgens menig kenner ook niet. Zintuigprikkelende, instagrammable, diervriendelijke gerechten die echt van je scherm spatten. Junk food zoals het hoort! Lief voor de diertjes, opzwepend en vrolijk voor de eter.

Opening april 2022

GELUKKIGMAKENDE GOSSIP 

Gastrobar Luzt leeft zich uit! Geopend midden in de crisis en nu al zo geliefd dat de buurman er 'ff bijgekocht is'. Groots dromen en gewoon doen is het motto van owners Iris & Youri. Niet lullen, poetsen en doorpakken. Betekenisvolle horecaconcepten schudden deze twee talenten zo uit hun mouw. Van biermerken, brouwerijen dus ook Luzt. Eindhovens vetste aanwinst op de Markt. De Markt!? Gets daar wil je toch niet gevonden worden? Wel duss! Gastrobar Luzt is de vetste, lekkerste, leukste borrelplek en dus binnenkort groter, slimmer, nog meer ingespeeld op en ... de rest houden we nog even voor ons. Maar vet zal het worden.

Verbouwing medio mei 2022

CHEF'S RONDJE

Van sterrestaurant De Karpedonkse hoeve naar Brasserie Bloom en door naar Restaurant de Luytervelde. Chef Rob van der Veeken doet een rondje. Wij blij, want laat Restaurant de Luytervelde nu toevallig één van onze favoriete zijn reden voor een testbezoek aan Veeken bij Luyter ;-) Genoteerd! Zien we je daar?