Scoop: Een Nieuwe hoofdstuk van Genot op Strijp S.


Open, booming, toch even dicht voor verbouwing en dan nu rock'n rollen!

Strijp S heeft een recent geopende parel even laten proeven. Men kwam, zag en gooiede een en ander om en dan nu een nieuwe kroon van genot op Strijp S: Coffee Corner! 

Transformatie

Ja, je kent ze waarschijnlijk nog als Out of Office, maar vergis je niet, deze transformatie is van een ander kaliber.
Geen subtiele verandering, maar een groots avontuur dat je hart sneller doet kloppen...Coffee Corner ademt nu een warme huiskamersfeer, waardoor je je meteen thuis voelt. De persoonlijke touch maakt het nog uitnodigender dan voorheen. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek of bijpraten met vrienden, deze plek biedt de perfecte ambiance.

En dat is nog niet alles...

Coffee Corner heeft ook haar menu aangepakt en gaat voor een uitdagendere en spannendere kaart. Verwacht je aan smaakvolle gerechten die je smaakpapillen prikkelen en je laten watertanden. En als kers op de taart worden alle gebakjes nu in eigen huis gemaakt. Versheid en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel.

Wat dacht je van genieten van je lunch op het zonovergoten dakterras? Deze verborgen schat is dé plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht. Het is de ideale ontsnapping aan de drukte van de stad. Vergeet niet je zonnebril mee te nemen, want hier schijnt de zon altijd!

Meer weten? Klik hier direct daar naar hun website.

Vergaderen en meer...

En als je een vergaderruimte nodig hebt, is Coffee Corner ook jouw go-to plek. Ze hebben ruimtes die je kunt huren, perfect voor zakelijke bijeenkomsten of brainstormsessies. Combineer werk met genot en geniet van de informele en ontspannen sfeer die deze plek te bieden heeft.

Coffee Corner hecht veel waarde aan een ongedwongen gevoel.

Of je nu alleen bent, met vrienden of met je kinderen, iedereen is hier welkom. Voor de kleintjes zijn er spelletjes aanwezig om ze bezig te houden, terwijl jij geniet van je heerlijke kopje koffie.

Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Coffee Corner op Strijp S en laat je verrassen door de vernieuwing die ze hebben ondergaan. Geniet van de warme sfeer, de spannende gerechten en het prachtige dakterras. Coffee Corner is dé plek waar genot en ontspanning samenkomen. Wees gewaarschuwd: dit is allesbehalve standaard.