Zon = picknicken in Eindhovense parken

Oeh la la, voel je die zon? Vergeet je zonnebrand niet! Wat gaan we vandaag doen dan? Wat dacht je van een picknick? Check dit lijstje voor wat tips ;)

Zo, de tassen zitten vol met zomers fruit, lekkere sapjes (en stiekem een fles wijn van Varna wijnen) & wat zakken chips. Waar gaan we zitten? Let me tell you! 

Henri Dunantpark

Dit park is bekender bij de kleine Eindhovenaren, want het Henri Dunantpark grenst aan de grote speeltuin de Splinter. Dat betekent niet dat je hier geen rust vindt, hoor. Leg je dekentje neer, steek de wegwerpbarbecue maar aan en volop genieten! 

Of je nu achterin het park gaat zitten en een beetje naar de dieren in de kinderboerderij van de Splinter kijkt of geniet van de eenden in de vijver aan de voorkant van het park, genieten van de zon doe je sowieso! 

Philips de Jonghpark

Ben je geen mensen mens en zoek je vooral een rustige plek voor je picknick met jezelf? No worries, dit historisch park is groot genoeg! Zoek een plekkie op in de schaduw of pal in de zon, zet een lekker zomers liedje op als background music en smikkelen maar! 

Philips de lenneppark

Een plek nodig waar je de kids even kunt lossen en een you-moment kunt pakken? In het Philips van Lenneppark springen de kids op en af van alle speeltoestellen! Let wel goed op ze, want het park is aan de grote kant ;)


Tips om je picknickmand te vullen?

Ook daar voorziet Eindhoven je in. Wij hebben een lijstje met de meest smaakvolle food shops van Eindhoven voor je. Hier vul je je picknickmand in no-time! En ook gewoon leuk om eens binnen te wippen.