Horeca kwaliteit food & drinks voor thuis

Sommige restaurants hebben ingrediënten waar je werkelijk van kwijlt. Zo lekker, je zou het thuis op de bank urenlang kunnen oppeuzelen. Good news, in Eindhoven poppen er steeds meer zaken op met food EN een stukje shop.

Dat zijn dus producten van horeca kwaliteit die je zo, hup, hatseflats in de fietsentassen mee sleept naar huis, je favoriete bankje in het park of naar je schoonouders. Van onverslaanbare olijfolie tot alles voor een picknick, hier moet je zijn:

Bij Liek

Dieetwensen, maar wil je wel wat lekkers smullen? Bij Liek is jouw held! In de proefkeuken worden vegan-, glutenvrije en suikervrije opties aangeboden. Heerlijk genieten zonder een schuldgevoel! Vond je het té lekker? Het recept zullen ze je niet snel geven, maar de ingrediënten haal je wel in de Bij Liek versmarkt! Hier slaan de lokale biologische producten je om de oren en sla je zelfs een krakend vers brood van Bakker Meelmuts in.

Ui & Knoflook

Met een wekelijks wisselend menu blijft Ui & Knoflook menig Eindhovenaar helpen om een gezonde en verse dagelijkse hap naar binnen te werken. Hier kun je terecht voor steeds nieuwe gerechten, gemakkelijk voor thuis, of je slaat je slag in het winkelgedeelte. Stampvol met unieke, lokale, smaakvolle en kwalitatieve producten voor een picknick in de zon, borrelavondje met vrienden of als basis voor je eigen kookkunsten. 

BUIK Eindhoven

Smikkel, smakkel, smakelijk! Kom je buikje vullen bij BUIK Eindhoven. Die brommende maag wil maar één ding: eten! En flink veel ook. Dat regelen ze graag voor je bij BUIK aan de Bergstraat. Een maandelijks wisselende broodje zo uit het vuistje, alles voor een complete borrelplank of gewoon een zakkie rete goeie chips! Hier gaat je buik je dankbaar voor zijn.

Lucie Cocina 

Je kent ze toch wel? Hét Spaanse, knusse, verwelkomende restaurant op een hoek van de Kleine Berg. Heerlijk Spaans ontbijt, lunch en diner, oeh la la. En oh, die wijn! Good news, die kan je mee naar huis nemen! Na het te betalen of course. Ook haal je hier een portie Bellota of Campo Iberico ham binnen. Neem de Spaanse flair mee naar huis en geniet nog een momentje langer van je geliefde Lucie Cocina!

Henri Bloem

Je kent het gezegde "aged like fine wine" toch wel? Wat bedoelen ze dan met 'fine wine'? Dat kunnen ze bij Henri Bloem je perfect uitleggen! De vinologen weten je alles te vertellen over the finest wines, zodat jij een heerlijke avond kan genieten. Netjes nippen, anders is het zo weg!

Jokkmokk

Wat past goed bij wijn? Een kaasplankje met golden goodness of course! Of je nu een plankje mee naar huis neemt of het opsmikkelt in de winkel, we don't judge ;)

Jokkmokk heeft verschillende keuzes, voor de kieskeurige onder ons. Nederlandse of buitenlandse kazen uit Italië, Frankrijk of het Belgische-Limburg... Wat je ook meeneemt, het klinkt als een perfect 4-uurtje met een rode wijn. Enjoy!

Trattoria Manca

De iconische Italiaanse smaak is niet compleet zonder de well-known olijfolie. Trattoria Manca is geen vreemde van dit ingrediënt! Sterker nog, ze zijn oh zo lief om het met de gasten te delen. Het is zelfs mogelijk om terug te komen voor een refill van je fles olijfolie, yummy yummy! En als je er toch bent, take a seat and enjoy some Italian dishes!

Bottle Distillery

Eindhovenaren onder de 18, excusez moi, maar dit is niet voor jullie bestemd. Adults only, want de Bottle Distellery heeft een ge-wel-dig aanbod van the good stuff. Gin, Rum, Likeur, Wodka, noem het maar op! Hier vind je ook de iconische biertjes van Stadsbrouwerij Eindhoven, just saying ;)

viola's Patisserie

Dit lijstje is natuurlijk niet compleet zonder een zoete afsluiter. Viola's Patisserie is waar je wezen moet voor smelt-op-je-tong zo lekker gebak. Snufje Italiaanse smaken en vol van Hollandse glorie. Daarnaast één van de weinige plekken in Eindhoven met keto, suikervrije & vegan creaties. Dus geen excuus meer om deze lekkernijen te laten liggen. Wil je zelf wel liever op de bank blijven liggen? Heb je geluk want ze bezorgen zelfs aan de deur. 

Hongering NAar meer leesvoer?

High-end Traiteur in aankomst

Eindhovense onbekende food parels

3 x Nieuwe horeca op onze website