Kidstips voor uiteten in Eindhoven

Handig lijstje om te hebben ;-) Hier een paar tips waar je met je kroost gemakkelijk en gemoedelijk naar toe kan. 

Pizza Beppe

Lekker en snel! Want hier een oven die er geen tig minuten over doet, maar binnen enkele minuten de pizza's voor jouw kiddo's hongerige snoetje serveren. En ja echt een paar lekkere opties voor de kleintjes. 

Jimmy Green

Jimmy Green is je redder als je gewoon lekker thuis wilt eten. ⁠Lust ik niet! Wil ik niet! Pak ik niet! Wat is dat? Ja, maar mam... Snel & snackable,⁠ maar ook happy & healthy.⁠ Geen boodschappen, niet koken, geen drama, geen ruzie. Hopsakee voor je neusje en het knappe snoetje van je kindje en eten maar. ⁠⁠Want ja dat kan een feestje zijn!⁠ Probeer Jimmy Green eens! ⁠

#thuisbezorgd⁠ #afhalen⁠ #indezaaketen⁠

Mr Brown Cafe

Leuke spot om te stoppen tijdens een rondje in de stad. Even tussen het winkelen door ontspannen en opladen. Kiddo in de kidscorner, want die hebben ze en mam of pap even rusten, ;-) Mr Brown heeft niet alleen een cool café voor koffie of andere lekkernijen ook een megahippe, fancy shop voor brillen. Mooie zaak! 

Paviljoen Genneperparken

Pal in het groen, pal langs de deur parkeren (gratis) en pal in de zon. Althans, als die schijnt. Zo niet dan zit je binnen ook super. Bij Paviljoen doen ze sinds 1 april wat anders (want overgenomen), erg leuk vinden wij! Wat dat is? Dat lees je hier. 

2 x BUDGETPROOF TIPS

Bezoek het Philips museum. Niet alleen omdat je hier je kunt op ludieke wijze wat geschiedenis mee kunt geven ook omdat er een Philips Café inhouse zit waar je voor hele leuke prijzen kunt smikkelen!! Let wel op voor de ietwat oudere kids, kleuters hebben hier niet veel aan.

Een vullend maaltje, uit het vuistje voor slechts €2,10 scoren? Dat kan bij Houben Worstenbrood! Natuurlijk zijn de worstenbroodjes uit de supermarkt goedkoper, maar hier lekkerder en een leuke locatie! Een lekker opgewekte boel bij Houben op de Willemstraat. Wist je trouwens dat wij met ons kantoor in de nok van dit pand zitten?! Ja heus.

DE LICHTTOREN

Als je met kleine kinderen op stap bent is Grand Café de Lichttoren een uitstekende plek om te genieten van een ontspannen en kindvriendelijke lunch. De Lichttoren biedt niet alleen heerlijke gerechten voor jong en oud, maar ook een warm welkom voor kinderen in de speelhoek!Wat nog meer?

Hier nog enkele opties zonder enige uitleg ;-)