Tags: social media, vergaderen, Vergaderruimte, reclame, marketing, vergaderlocatie

Onze mediakit! Wil je beroemd worden? Door ons benoemd worden?

Eindhovens Rondje is een veelzijdig mediabureau. Omdat we alles een tikkeltje anders doen, vallen we niet onder een bestaand label, een box, kader, kransje of hoe je het noemen wilt. We promoten op ons platform lokale ondernemingen in Eindhoven en soms, of binnenkort, ook rondom Eindhoven. 

We zijn niet zomaar foodbloggers die schrijven over welk kleur bestek je bij welk restaurant krijgt, nee! Wij schrijven zoals we denken; geen blad voor de mond, een tikkeltje lef, vol humor, positief en met een wauw-factor. 

Wij weten hoe we jouw zaak goed en eerlijk kunnen vertegenwoordigen. Waar ligt jullie kracht, wie is de doelgroep, hoe bereiken we die, hoe triggeren we hun jullie zaak te bezoeken, hoe zorgen we ervoor dat men over jullie gaat lullen; want ja dat wil je!

PROMOTIE OVER LOKALE ONDERNEMINGEN

Bekendheid genereren, hotspots maken, aandacht schenken, verhalen vertellen, laten zien, laten geloven. De Eindhovense horeca zetten wij op de kaart. Bezoekers en bewoners van Eindhoven city triggeren wij met leuke content. Artikelen, leuke lijstjes, uitgaansagenda, foodblogs noem het maar op en wij tikken het!

Dat doen we op onze website, een gratis te gebruiken applicatie en via social media. Op instagram hebben we bijna 16K trouwe en relevante volgers! Bezoekers en bewoners van Eindhoven komen bij ons spieken waar de hotspots zijn, van uiteten, uitgaan, vacatures tot werkplekken en things to do.

Onze gratis te downloaden cityguide applicatie helpt daar enorm bij! Omdat gasten geavanceerde filters in kunnen voeren verbeteren wij de zichtbaarheid van jouw werklocatie, kantoor, vergaderruimte, restaurant, evenement, hotel of winkel.

We werken met diverse abonnementen, simpelweg omdat we in een langdurige relatie geloven en niet in vluggertjes. Het voordeel van een langdurige relatie is dat wij elkaar zo goed leren kennen dat wij aan slechts enkele woorden en weinig input genoeg hebben. Een appje met je wensen en wij faciliteren het. Je kunt dan denken aan een evenement dat je graag uitgelicht wil hebben, meer aandacht, meer tickets verkopen... Of een vacature die even een boost nodig heeft.

Deze abonnementen zijn voor kantoren, werkplekken, vergaderruimtes, hotels, evenementen, restaurants, cafés, koffiezaken, lunchrooms, winkels en meer...

1 jaar partner van eindhovens rondje maakt dat je met veel enthousiasme op ons podium mag stappen en wij je ontzorgen...

PREMIUM PROFIEL 75,- per maand
Giga zichtbaarheid met een boost aan bekendheid. Dit wil je!

Wij schreeuwen, sturen, schrijven en ontzorgen. Er komt een tof artikel met jouw verhaal online, een shitload aan vette social media uitingen, allerhande functies zoals het plaatsen van vacatures, deals, evenementen en het versturen van pushberichten. Tevens de mogelijkheid om een onbeperkt aantal foto's te plaatsen plus ons dan ook nog eens met regelmaat over de vloer... En dat laatste werkt echt. Herhalen = herkennen, zien is geloven. Weet men dat wij ergens komen, dan volgt ons harem. Klinkt arrogant, is het niet. Wij inspireren gasten en klanten.

Voor een eenmalige investering van €900,- ben je een jaar lang partner van Eindhovens Rondje en krijg je allerlei VIP behandelingen van ons. Daarnaast benoemen we je in ons netwerk, je wil niet weten hoeveel vragen er bij ons binnenstromen! Waar kan ik terecht voor, wie is er open op, wie heeft de beste kreeft, mosselen, steak, lunch, tot ik ga met vriendinnen eten en wil graag luxe, maar niet stijf...

Met een basisprofiel ben je bij ons zichtbaar, vindbaar en bekend...

BASIS PROFIEL 35,- per maand
Deze samenwerking is erg interessant voor winkels/retail.
Met een basisprofiel ben je zichtbaar op ons platform; de website en gratis te downloaden applicatie. Je doet mee in de filters, je staat in de lijst en zal worden gevonden. Minimale input van jullie zijde en toch bekendheid bij onze bourgondische volgers en gebruikers. Voor een eenmalige investering van €420,- ben je een jaar lang partner van Eindhovens Rondje.

Naast het basisprofiel kun je ons benaderen wanneer je spectaculair nieuws hebt, want we zijn eager en hongerig naar nieuwtjes en zullen die dan ook graag met onze volgers delen.

LOSSE AFNAME

Liever een keer random benoemd worden? Kan, uiteraard gewoon mogelijk. Maar gotta say wij geloven er minder in. Wel met groot nieuws hoor, maar wil je onze volgers bij jou binnen dan is herhalen/herkennen KEY! Dat werkt! Dus een samenwerking van 1 jaar lang zoals bovenstaand genoemd en dat optimaal benutten. Veel krachtiger, veel leuker ook. Toch eens los benoemd worden op onze socials, website en/of applicatie? Dan maken we graag een voorstel op maat.
Hierover kun je mailen naar info@eindhovensrondje.nl.

Maatwerk

Wist je dat we ook voor fotoshoots, video's en teksten op locatie komen? Dat we social media trainingen geven, dat we hele social media accounts van onder andere restaurant en winkels beheren? Laat ontzorgen maar aan ons over.

Bij de tijd, trendy, hot topic! TikTok, Reels, Instagram, LinkedIn, Facebook?
Wat moet wanneer waar op? Weten wij dus allemaal!
Wat nog meer? Dat wat jij nodig hebt, echt guys wij kunnen jullie helpen als het gaat over uitingen, vermarkten, schreeuwen, schrijven, maken, kraken en... proeven!

Doen we ook; proeven op locatie en onze meningen ventileren, want ervaring alom! Nieuwe website, nieuw logo? Dansje op dikke beats? Bierproeven?

BEL ONS!

Grapje, liever even mailen. Pinkypromise dat we snel reageren. Mailen kan naar info@eindhovensrondje.nl Je krijgt dan Kara Ernest 'aan de lijn'. Geen poespas, lekker duidelijk en concreet.

GRATIS APP MET ZOEKFILTERS

Download hier onze gratis app voor Apple/Iphone's.
Download hier onze gratis app voor Google store/Android/Samsung

Waarom? Omdat je dan altijd alle nieuwtjes, aanbiedingen, evenementen en things to do bij de hand hebt en omdat je met filters kunt zoekenwelke zaak aan jouw wensen kan voldoen; zin in vega? zin in vet? zin in borrels? zin in een borrelplank? zin in Asian?