Wat kunnen wij voor je doen? Wat doen wij eigenlijk...

Eindhovens Rondje is een veelzijdig mediabureau. Omdat we alles een tikkeltje anders doen, vallen we niet onder een bestaand label, een box, kader, kransje of hoe je het noemen wilt. We promoten op ons platform lokale ondernemingen in Eindhoven en soms, of binnenkort, ook rondom Eindhoven. Daarnaast is onze andere tak van sport media faciliteren en campagnes bedenken of zelfs volledig uitvoeren. Kei vet om te doen! En al helemaal als je alles dus net een tikkeltje anders doet.
Omdat we heel vaak de vraag krijgen waar we ons nou eigenlijk mee bezig houden, of comments als jij bent ook altijd alleen maar uiteten hier in een notendop waar wij onze dagen mee vullen.


PROMOTIE over lokale ondernemingen

Bekendheid genereren, hotspots maken, aandacht schenken, verhalen vertellen, laten zien, laten geloven. De Eindhovense horeca zetten wij op de kaart. Bezoekers en bewoners van Eindhoven city triggeren wij met leuke content. Artikelen, leuke lijstjes, uitgaansagenda, foodblogs noem het maar op en wij tikken het!

Dat doen we op onze website, een gratis te gebruiken applicatie en via social media. Op instagram hebben we bijna 16K trouwe en relevante volgers.

Alleen al op Instagram bereiken wij bourgondisch Eindhoven als de beste. Bij ons kijken gasten waar ze willen gaan eten, wat er waar te verkrijgen is, waar ze willen feesten, wijnen, koffie'en en bijvoorbeeld werken. Onze gratis te downloaden cityguide applicatie helpt daar enorm bij! Omdat gasten geavanceerde filters in kunnen voeren verbeteren wij de zichtbaarheid van jouw restaurant, evenement, hotel of winkel.

We werken met diverse abonnementen, simpelweg omdat we in een langdurige relatie geloven en niet in vluggertjes. Het voordeel van een langdurige relatie is dat wij elkaar zo goed leren kennen dat wij aan slechts enkele woorden en weinig input genoeg hebben. Een appje met je wensen en wij faciliteren het. Je kunt dan denken aan een evenement dat je graag uitgelicht wil hebben, meer aandacht, meer tickets verkopen... Of een vacature die even een boost nodig heeft.

Deze abonnementen zijn voor hotels, restaurants, cafés, koffiezaken, lunchrooms, winkels en meer...

BASIS PROFIEL 35,- per maand
Wel zichtbaar op ons platform, minimale input van jullie zijde en toch genoemd worden op onze socials.

PREMIUM PROFIEL 75,- per maand
Giga zichtbaarheid met een boost aan bekendheid. Wij schreeuwen, sturen, schrijven en ontzorgen. Er komt een tof artikel met jouw verhaal online, een shitload aan vette social media uitingen, allerhande functies zoals het plaatsen van vacatures, deals, evenementen en het versturen van pushberichten. Tevens de mogelijkheid om een onbeperkt aantal foto's te plaatsen plus ons dan ook nog eens met regelmaat over de vloer... En dat laatste werkt echt. Herhalen = herkennen, zien is geloven. Weet men dat wij ergens komen, dan volgt ons harem. Klinkt arrogant, is het niet. Wij inspireren gasten en klanten.

SOCIAL MEDIA ONDERSTEUNING EN totaal ontzorging

Social media is niet meer weg te denken doch voor sommige een zware last. Het is een al niet dé manier om mensen op ieder moment van de dag te bereiken en naar jouw zaak te lokken. Nieuw menu? Laat het je (potentiële) gasten weten, nieuw assortiment? Idem dito! Schreeuw van de (social|) daken wat je te bieden hebt. Herhaal! Want herhalen is herkennen.

Een berichtje online plaatsen kan tegenwoordig iedereen wel, fotografie, videografie, design & copywriting, een eigen tone of voice, call to action, frequentie en herkenbaarheid creëren is lastiger. Tenminste voor andere. Voor ons team is het dagelijkse kost. Met liefde, lol en lef creëren wij voor de uiteenlopendste klanten vette content of leveren we bijvoorbeeld alleen teksten en designs aan. Dit omdat het vaak moeilijk is over je eigen zaak te schrijven. Nog niet gesproken over steeds weer nieuwe onderwerpen en sales triggers kunnen bedenken.

WIJ BEHEREN JOUW SOCIAL MEDIA
Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij dus alles! Nul komma nul omkijken naar jullie socials. Een verademing volgens onze andere opdrachtgevers. Daarbij een gratis premium profiel op ons platform. Wedden dat Eindhoven niet meer om jullie zaak heen kan als wij alles voor je gaan schrijven, plaatsen, designen en maken.

FOTOGRAFIE
Prijzen op aanvraag
Een batch foto's nodig om jouw zaak goed online en eventueel op drukwerken te kunnen promoten? Regelen wij. Wij weten wat werkt, wat men wil zien, wat triggert om langs te komen en kopen. Wat op social media goed scoort en wat de dikke no go's zijn.

VIDEO CONTENT
Prijzen op aanvraag
Het zal je niet ontgaan zijn, online wil men video's zien en geen foto's meer. Laat ons de video's maken en deze meteen in reel/tiktok bestanden aanleveren, zodat jij ze alleen nog hoeft te plaatsen.TEKSTEN
Prijzen op aanvraag
Wij schrijven teksten voor jullie social media, jullie doen de rest. Vaak is het schrijven over je eigen zaak het moeilijkste. Niemand wil roepen dat hij/zij de beste is, iets met verlegen en geen blaaskaken in Eindje. Wij kunnen met alle gemak subtiel, doch opvallend over jouw zaak schrijven. Verlies geen tijd aan teksten die niet werken. Win tijd en geld met pakkende woorden die gelezen worden. Denk hierbij aan pakkende teksten voor een website, een nieuwsbrief, een vacature, social media of andere belangrijke woorden die jij niet op papier krijgt.

Trainingen voor jouw team

Ga er maar aan; de dagelijkse vernieuwingen en mogelijkheden op social media bijhouden is echt een andere tak van sport. Het is anno 2022 echt een vak. Zo is Instagram een big update aan het doen en is video content ineens veel belangrijker en beter dan enkel statische beelden. Een lang bericht onder je post op Facebook of Instagram? No go. Wees duidelijk, weet wat je wil vertellen en vertel niet alleen dat je gastvrij bent of goed eten maakt. Dat zou niet meer dan normaal moeten zijn en onderscheidt jouw zaak niet met die van de buren. Verkoop je jurken? Je buurvrouw ook, maar waarom moeten ze bij jou komen? Waarom is jouw shop, service, horecazaak de moeite om te bezoeken?

Wat er tijdens de training aan bod komt?
ELEVATOR PITCH; je wil  dat de juiste boodschap een rondje doet. Dat jouw team, vrienden en familie in een notendop kunnen verwoorden wat jij te bieden hebt en waar jij in uitblinkt.
CONTENT MAKEN; direct aan de slag, lekker efficiënt en dus ook direct bruikbaar.
HERSENS KRAKEN; 
anders dan anders, geen een in een dozijn, maar opvallen!
HOTSPOT MAKEN;
welke kanalen werken, welke middelen zijn nodig, welk netwerk?
CALL TO ACTION;
heb jij de juiste tools ingezet? Werken alle knoppen? Kun je binnen 1,4 seconde op de reserveringsfunctie terecht komen?
DO'S & DONT'S;
 in jip en janneke taal tips en tricks die echt het verschil maken.
VOLGERS BEREIKEN:
Klinkt makkelijker dan het is, hoe kom je door de massa? Hoe val je op?
VAN VOLGER NAAR FYSIEKE GAST;
nu nog binnen krijgen! Hoe? Vertellen wij je.

De trainingen zijn maatwerk, de een wil het hele team trainen, de ander wil 1 op 1 omdat bijvoorbeeld een van je medewerkers meer marketing werkzaamheden ambieert. Weer een ander wil een langdurige training en ondersteuning, want zomaar even beginnen blijkt toch lastig.

WELKE KLANTEN WIJ BLIJ MAKEN? ONS PORTFOLIO

Natuurlijk is zien geloven en wil je weten voor welke opdrachtgevers wij werken, wie er bij ons een abonnement heeft, voor wie wij de social media faciliteren, welke teksten we geschreven hebben. Nu zijn we kneiter trots op ons werk en zouden we het liefst aan de hele wereld ons werk patsen en showen. Het is alleen zo dat wij in stilte ontzorgen. Een zaak zet het werk bij ons in, wij ontzorgen, maken en kraken, maar zij blijven het gezicht. Die credits hoeven wij niet te pakken het gaat om de zaak, het aanbod en de boodschap. En daar ligt dan ook meteen een grote kracht het moet geloofwaardig zijn en geen robotwerk.

Wij beheren op dit moment veel verschillende accounts (social media) en dan kun je denken aan een opleiding binnen een groot instituut, restaurants van Spaans, Italiaans, puur Hollands tot chique de friemel en fancy maar ook schaduwdoeken en sieraden.