Hopeloos verliefd op het hoogst haalbare in Eindhoven: Skybar, Atelier en Restaurant VANE

Hi-ha-helemaal de hoogte in! Bij deze zaken gaat je hoofd tollen van het uitzicht, geniet je op hoog niveau (letterlijk!) en ervaar je Eindhoven op compleet nieuwe wijze. Helemaal bovenin het NH-hotel bevinden zich vanaf deze week maar liefst 3 zaken waar je ook als local meer dan welkom bent: VANE Skybar & VANE Atelier en VANE Restaurant.

Alle 3 de zaken hebben één gemene deler: hier zit je goed voor een avond fancy as f*ck! Logisch, want ze zijn onderdeel van het NH-hotel dat, als één van de 16 hotels in Nederland, het vijf sterren superieur schild heeft mogen ontvangen. Chique hoor!

Herken je dat gevoel dat je in een wereldstad neerstrijkt en jezelf eindelijk trakteert op een avondje echt even op niveau dineren? Wist je dat je datzelfde wereldse gevoel gewoon om de hoek in Eindhoven kunt vinden? Ja, wij blijven ons ook verbazen over het aanbod in ons Eindje.

STERRENCHEF

VANE Restaurant heeft sinds kort een nieuwe chef-kok aan het roer staan. Carlo Chantrel is keer op keer gewaardeerd met de hoogst haalbare onderscheiding: de Michelinster. Dat is dus een behoorlijke powerhouse! Carlo brengt een portie passie met zich mee en een traditioneel Franse achtergrond. 

CULINAIRE TOVENAAR

Maar zijn gerechten zijn alles behalve traditioneel. Zo werkt Carlo volop met fermentatie en andere, soms obscure, kooktechnieken om zijn eigen smaken te ontwikkelen. Vooral op het gebied van fermentatie is Carlo een soort tovenaar die de culinaire wereld verbaasd met zijn brouwsels. Geen zorgen, tijdens jouw fine-dining avond proef je volop klassieke gerechten die voor alle smaken toegankelijk zijn.

WIJN VAN DE BOVENSTE PLANK

Ook de wijn-spijscombinaties zijn hier om van weg te smelten. Want daar zit een partij kennis en kunde achter, kun je bijna niet geloven! Ook komen ze met een complete wijnkelder langs tafel. Zwaar uniek en perfect voor iedere sommelier in wording. Niet zo’n wijnkenner? Dan kun je terugvallen op de extensieve kennis van de echte sommelier ;-)

Leuk! Maar liever toegankelijker...

Dat kan dus sinds deze week bij de ATELIER. Hier geniet je van exact hetzelfde magische uitzicht, dezelfde kwaliteit en service, maar 'veul-en-veul' toegankelijker. Kijk hier maar eens naar het menu. Hier schuif je aan voor lekkers in een kekke jack. Oh, en niet geheel onbelangrijk ook de portemonnee vindt deze leuker #sorryvanerestaurant

EEN TREDE HOGER NAAR DE SKYBAR...

Wil je het nog een stapje hoger tillen? Dan vlieg je nog één verdieping omhoog naar VANE Skybar. Hier bieden ze het high-end gevoel en passen ze dit idem toe op cocktails. En dat zeggen we niet zomaar. Deze cocktails blazen je zo van je stoel met smaken waar je nog nooit van gehoord hebt, zelfgemaakte likeuren, infusies van de beste ingrediënten EN dat alles gemaakt door de beste bartenders van het Zuiden!

Dat er aan een vijf-gangen diner behoorlijk wat onderzoek en testen vooraf gaat, is je vast wel bekend. Maar bij VANE Skybar zit achter iedere cocktails minstens zoveel kennis en kunde. Dit zijn cocktails zoals je ze normaal alleen in London of New York drinkt.

INSTA-WORTHY EN WERELDS VAN SMAAK

Zorg dat je je telefoon op zak hebt want dit is next level instagrammable! Ook voor degene die daar totaal niet warm van worden (wij oordelen niet!) is er meer dan genoeg te zien. Wat dacht je van het uitzicht...

SKYLINE VAN EINDHOVEN

Zowel bij de Skybar, het Atelier als het Restaurant ben je omringt met de Skyline van Eindhoven. Je torent letterlijk boven de binnenstad uit en ziet het dagjesvolk in de verte voorbij stromen. Zo’n uniek uitzicht, dat zie je nergens anders in de stad. In de avond komt de Lichtstad tot leven en twinkelen de lampjes tot in de horizon.

Terwijl jij geniet van een avond fancy, high-end, chique de friemel, wauw-factor, kwaliteit, wijn-spijs, fine dining en kekke cocktails heb je ook nog eens de gehele tijd een uitzicht van jewelste. Dit moet je een keer (of vaker) meegemaakt hebben!

Voor zowel VANE Skybar, VANE Atelier als VANE restaurant is een reservering verplicht: deze plaats je gemakkelijk via de website.