Helemaal in de ban van HOUT

Hout Eindhoven: waar de Napolitaanse Pizza-Traditie herleeft...

Hout heeft twee locaties in Eindhoven en wat ons betreft kunnen ze de wereld veroveren. Hier knabbel je niet even vlug een kleffe lap deeg weg. Nope, hier geniet je van een fantastisch gevoel van echt een avond uit. Met dan wel weer kei gemoedelijk eten.


Dit is niet zomaar een pizzeria, mijn vrienden! Dit is een hele korte reis naar het hart van de Napolitaanse pizza. Hout, met twee locaties in Eindhoven (de Leenderweg en Strijp-s), is een eerbetoon aan oude tradities van het pizzabakken zoals het ooit in Napels begon. Waarom de ondernemers van dit concept hiermee begonnen? Wat hun inspireerden? Een trip naar de basis van goed eten, een trip naar misschien wel werelds meest bestelde food uit en thuis. Want, lust niet iedereen een pizza; welke variant dan ook.

Enfin, de familie Doorzon ging op pad, Derk, Nicky, Chris en Jurgen. Heus niet allemaal in bloedlijn familie, maar zo voelt dit team wel. Vriendschap die verder gaat... Maar goed, ze gingen dus als rasechte horecagoeroes proeven in Italië, Napels natuurlijk. Dat proeven inspireerde, dat proeven zorgde voor gemis. Want waarom in hemelsnaam hebben we dit niet in Eindhoven. Simpel, sterk en sociaal! Zo gezegd, zo gedaan; HOUT!

Meine gute, wij zijn fan! Nondeju, wat zijn de Napolitaanse pizza's hier lekker en wat een interieur... Dit is een zaak die echt op je lijst moet. Een Eindhovense hotspot met Italiaanse uitblinkers!

Hout heeft nu dus twee locaties in Eindhoven en wat ons betreft kunnen ze de wereld veroveren. Hier knabbel je niet even vlug een kleffe lap deeg weg. Nope, hier geniet je van een fantastisch gevoel van echt een avond uit. Met dan wel weer kei gemoedelijk eten.

Want de Italiaanse keuken kent natuurlijk ontiegelijk veel toppers en die eert HOUT in beide vestigingen.
Onze voorkeur gaat uit naar HOUT Strijp S. Simpelweg omdat het hier next level ambiance is. De smaken zijn op beide locaties op niveau. Valt niets van te zeggen. Bij Strijp parkeer je pal voor de deur; gratis! Even onder de slagboom van SX doorrijden, ticketje trekken en parkeren maar. Kids? Meenemen! Veel lekkers, ook nog betaalbaar, een speelhoek en zelfs de double-terror wagens van tweelingen passen hier binnen. Bekijk even onderstaande foto's van de vestiging op Strijp-S.

Dit maakt dorstig, nietwaar?

Het lijkt een simpel concept, maar boy oh boy wat is alles tot in detail uitgedacht. Zelfs de marketing liegt er niet om. Ga ze snel volgen op insta en laat ons weten hoelang je de verleidingen kunt weerstaan ;-) Niet zo lang, gokken wij.

Ons favoriete HOUT-moment?

Een hapje eten met vrienden, geen uren tafelen gewoon, vlotjes genieten van goede voeding en nog betere dranken ;-) Of een lunch die al vanaf 11:00 uur wordt geserveerd. De koffie staat al eerder klaar, no worries. Dus schuif je er met alle gemak aan voor bijvoorbeeld een zakelijke meeting of quick klepje onder het genot van een echte Italiaanse espresso met je mattie.

Dat onderstaande foto u maar mogen verleiden ;-)

Borrelen is hier ook een succes

Je verwacht het misschien niet, maar dat dit een vette locatie voor een vrij-mi-bo is mag gezegd worden.
Opper dit gerust eens op je werk en daag je baas uit om echt een booming borrel te hosten voor al zijn hardwerkende personeel.

Thuis is het ook pluis!

Ben je een serie aan het bingen? Heb je nog tig to do's zoals de was, administratie of poetsronde? Pick them up! Echt pick them up! De pizza's zijn ook thuis FANTASICO. Extra leuk is het spaarsysteem van HOUT. Dikke vette prijzen wanneer je voor thuis besteld. Bij de eerste bestelling krijg je gratis 50 punten op je kaart. Oh en dat bezorgen? Dat doet het team zelf. #doeigrotebezorgdiensten. Van HOUT kun je op aan...

Dat we fan zijn bleek al eerder. We schreven vrij snel na de opening van de eerste locatie dit artikel. Ik zeg het je laat HOUT please de wereld veroveren, laat meer mensen genieten van deze te gekke hotspot.