Aan het diëten? Dan wil je dit weten!

Aan het diëten? Dan wil je dit weten!
Dit zijn tips die ik eerder had willen weten. Dit zijn tips die je door moet lullen, inclusief de beste healthy bezorgoptie en tips voor dieet-proof bestellen.


Ik (Kara) eet en drink natuurlijk alles en veel, nooit met mate en bijna iedere dag uit. Niet thuis, niet gezond, niet rustig, niet gedoseerd, gewoon wat de ‘pot’ van een restaurant schaft. Met wijn …

Want water is voor plantjes ;-)

Na jaren rondtrekken door de stad en langs de restaurants werd Eindhovens Rondje ook wel Eindhovens Kontje. Niet á la obese, wel to much en niet meer gezond. Sneller moe, slechter slapen, nog onregelmatiger eten want ik wilde compenseren, minder focus, minder zelfvertrouwen. Wel gewoon nog mijn werk te doen. Never, never, nooit, niet dat ik daarin zou gaan matigen om er strakker uit te zien ;-) Fitter worden was wel een must.

Snel doorklikken naar concretere informatie over het Keto-dieet? Klik hier.

Dus Sjeng-aan-de-geng en kilo’s lossen.

Iets waarvan je normaal zegt ‘makkelijker gezegd, dan gedaan’, viel reuze mee! Ik zocht een goede begeleider, een dieet passen en realistisch dieet, dronk één maand niet. EEN MAAND! En dat ging me toch makkelijk af. Sinds die 30 dagen drink ik nu nog steeds aanzienlijk minder, iets met ervaren dat je dan toch net een tikkeltje scherper en fitter bent ;-)

Ik schakelde Bo Notten in, lang verhaal kort SUCCESVERHAAL!

Ik verloor 7,5 kilo in 30 dagen, leerde mezelf een ander patroon aan, weet nu hoe ik kan ‘bijsturen’ na bourgondische aanvallen. Want werk he ;-) Ik moet nou eenmaal alles proeven, ook wijn. Mijn favoriete uitje; behangknuffelen bij de Staceys doe ik nog steeds! Kan gewoon als je op andere dagen maar een beetje compenseert. Over het dieet verteld Bo jullie zelf alles op haar socials en in deze blog.

Hieronder lees je ook concrete  besteltips voor thuis (koolhydraatarm, ketoproof)


Wat mij ontzettend geholpen heeft?

Tips tijdens diners, want in die 30 dagen moest ik natuurlijk wel gewoon werken (restaurants bezoeken) Ik appte voorafgaand de menukaart naar Bo en zij stuurden welke keuzes ik had. Keuzes! Je leest het goed, die blijken er echt volop, ook als je op dieet bent.

Thuis was wel een drama, dat koken …

Het lukte me tijd en inspiratie technisch gewoon niet altijd. Bo to the rescue, ook wel Urban Food Market to the rescue. We hebben vele Deliveroo deelnemers uitgespit, maar Urban Food market spring eruit; die hebben een koolhydraatarm/vrij aanbod van jewelste. Je zult er bijna horny de porny (verantwoord) hongerig van worden.

Tijdens het dieet van Bo eet je niet minder, wel anders. Lees hier alles over haar werk- en denkwijze. Haar advies om te bestellen voor thuis is een van de fijnste tips to start with:

Ketoproof, low-carb gerechten alom bij de Urban Food Market, hier gratis en voor niks een paar opties die je kunt bestellen. Ik heb ze allemaal getest; lekkah!

Wat dan wel?

Urban Food Market heeft alles onder 1 dak; tig concepten en smaken waar je allemaal bij kunt bestellen vanuit 1 systeem. Ter verduidelijking: soms zit je met collega's ready to order en wil de een dit, de ander dat en weer een ander gezond of Asian. Bij Urban bieden ze de mogelijkheid van alles wat te bestellen. Dus wil iemand brood? salade? soep? warm? koud? Asian? Italiaans? Met een paar drukken  op de knop mogelijk.


Onder het dak van Urban Food Market zitten onder andere onderstaande concepten en daarvan tippen wij even de keto-proof, koolhydraatarme opties:

       StreetLicious

 • Boneless Iberico ribs
 • Chicken yakitori
 • Beetje stout, maar mag wel zijn de crispy chickenwings

  Stacked

 • Alle vlees, kip en vegaburgers zonder broodje (op sla net zo lekker)

  No Junk Food

 • Tonijn da’s pas fijn
 • Tempeh Kimchi bowl (zonder furikake)
 • Neusje van de zalm met cauliflower rice (Bloemkoolrijst)

  Italian Heroes

 • King Prawns Italian style (KEI LEKKER!)
 • Verdure grigliate
 • Carpaccio salade zonder pit
 • Polpetti di mama

 Urban Lunch Club

 • The tender Japanese (salade)
 • The classic French (salade)


Dagelijks op de hoogte blijven van wat UFM te bieden heeft? Volg ze dan op insta.