Diet Revolution x Urban Food Market

Bourgondisch blijven genieten zonder tonnetje rond te worden? Liever nog kilo’s lossen en nieuwe verantwoorde eetpatronen aanleren. 

Eetpatronen die ervoor zorgen dat je weet hoe je kunt compenseren en dus TROMGEROFFEL gewoon af en toe kan wijnen en smullen? 

De leefstijl programma’s van Diet Revolution helpen je hierbij. Een nieuwe leefstijl aanleren en tegelijkertijd kilo’s knallen!

kortE inleiding

Wanneer je bij Eindhovens Rondje werkt is eten je basisbaan ;-) Eten, struinen, drinken, eten, schrijven en eten. Daar hoort zo nu en dan een dieet bij. Lees hier Kara's verhaal maar eens over het vinden van balans. Anyway, Kara schakelde Bo Notten in omdat dit zo succesvol was, wilde ze deze kennis met alle bourgondische genieters delen. 

Kara Ernest haar persoonlijke verhaal over kilo's lossen en toch haar werk kunnen blijven doen lees je hier.

De diëtist achter Diet Revolution

Mijn naam is Bo ik ben diëtist en hét gezicht van Diet Revolution. Ruim 12 jaar help ik mannen en vrouwen zich gezond en gelukkig te voelen dooreen gebalanceerd koolhydraat beperkte leefstijl. Dit helpt je ook om op gewicht te blijven, terwijl je toch nog kan genieten van ‘sociale’ uitjes en lekker eten.

Gedurende mijn programma’s eet je niet minder maar anders! Meer eiwitten, meer goede vetten en minder suiker. Zo helpt Diet Revolution je met het bereiken van je streefgewicht en dít op de lange termijn te behouden.


Het helpt overtollige kilo’s kwijt te spelen, zin in zoet te verminderen en vermoeidheid dips te voorkomen.

Hoe het werkt?

Tijdens mijn programma’s ervaar je hoe het is om in Ketose te komen, hoe het je kan helpen om die extra kilo’s kwijt te raken, je energie te verhogen en snaaibuien te voorkomen. Keto is de afkorting van ‘ketose’, een natuurlijke toestand van je metabolisme waarbij je lichaam overgaat op vetten als hoofdbrandstof in plaats van op koolhydraten(suikers). Keto is zeer waardevol om op korte termijn over te stappen van koolhydraatverbranding naar vetverbranding. Het helpt overtollige kilo’s kwijt te spelen, zin in zoet te verminderen en vermoeidheid dips te voorkomen.

Gezond maar geen moeite?

Wil jij lekker en gezond eten? Wil je minder suikers tot je nemen omdat je goed voor je lichaam wilt zorgen? Maar heb je GEEN zin om zelf te koken? Ik heb voor jou de oplossing!

Bij Urban Food Market kun je heel eenvoudig ketoproof en low carb gerechten afhalen of laten bezorgen, die passen in het Keto-Plan programma van Diet Revolution. Binnen enkele minuten staat je favoriete maaltijd voor je neus. Zoals de low carb Falafel Gado Gado, of de italiaanse Ketoproof King prawns, of kies voor de healthyTempeh kimchi bowl!

Be happy and eat well!

Liefs Bo
Diëtist @ Diet Revolution

Weten hoe ik (Bo) Kara van Eindhovens Rondje heb kunnen helpen met 7,5 kilo afvallen? Klik hier voor haar korte verhaal over deze battle. Die overigens helemaal niet zo heftig bleek te zijn.