Horecatycoon Wu!

Who? Wu…Eveline Wu! Een echte horeca-heldin. Respect voor hoe deze powervrouw in Corona-tijd haar imperium zelfs heeft uitgebreid. Dan moet je visie hebben, dan moet je ballen hebben.

In de Mood voor meer…

Eveline laat in 2007 Eindhoven voor het eerst kennismaken met de inmiddels niet meer weg te denken sushirollen, wanneer ze Soho opent. Vele restaurants volgen. Van Kreeftenbar en Mood tot restaurant Wynwood met ster-aspiraties. De succesformules met sushiboten, Peking duck, kreeft en so much more zijn inmiddels niet meer weg te denken.

Ondernemen is ook harde keuzes durven maken. En hoewel Eveline met Wynwood altijd torenhoge ambities had, durfde ze het ook aan om het restaurant drastisch te veranderen toen ze zag dat het niet werkte. Daardoor kan Eindhoven nu ook op Strijp-S van de Aziatische/Franse fusion keuken genieten in een tweede Mood. Of dit een slimme keuze was? Ook daar zit de kiet goed vol! Inmiddels heeft Eveline ook Rotterdam aan de lekkerste sushiboten gekregen, knap staaltje ondernemen!

Horeca Queen stapt in de ring met Kickboks King

Deze powervrouw weet ook wanneer ze de krachten moeten bundelen. Samen met the one and only King of Kickboxing, Rico Verhoeven, opende Eveline begin maart 2020 Mood Streetfood. Een week later was de wereld in de ban van Corona. Wat doe je dan? Omdenken en de schouders eronder. Inmiddels is Mood Streetfood een populair afhaaladres voor Eindhoven. Wij zijn fan! De samenwerking met hunk Verhoeven kan natuurlijk ook geen kwaad 😉 Hebben ze toch maar even mooi voor elkaar gebokst samen.

Herboren Stadspaviljoen

Ben jij al bij het nieuwe Stadspaviljoen geweest? WOW! Het was altijd al een toplocatie midden in het groen, maar Eveline en compagnon Tim hebben het samen nieuw leven ingeblazen. In deze prachtige huiskamer van Eindhoven kun je lunchen, borrelen, feesten en trouwen. Het Stadspaviljoen is helemaal herboren en bloedje mooi.

Ode aan China

Kun je nog meer aan? Is er meer? Ja er is meer 😉 Eveline gaat op Strijp-S het Chinees Paviljoen You Ning runnen. Een gift van de Chinese zustergemeente Nanjing aan Eindhoven. Een theehuis, authentieke Chinese gerechten…dit wordt smullen! Je kunt hier naast de echte Chinese keuken (lees geen Babi Pangang – sorry) ook genieten van Chinese kunst, muziek, cultuur en zelfs acupunctuur. Het moet een ware beleving worden!

En er is nog meer…

Wist je dat,

  • Eveline het allereerste wokrestaurant in Nederland heeft geopend
  • Ze ook eigenaar is van Fish & Chips, had je niet verwacht hè
  • Eveline een gouden medaille won in de World Championship Chinese Cuisine in 2016 met haar dessert

We rest our case, your honor

Negen restaurants, moeder, topchef….wow! Dan verdien je gewoon af en toe een dikke vette veer in je reet. Eveline, jij bent een powervrouw, top chef en rasondernemer! Wij – en vele met ons in Eindhoven en omgeving – zijn kei trots en gewoon kei blij met jou en het team van fantastische mensen om je heen. Wat jullie hebben neergezet, petje af!

Zin om meer over Wu te lezen? In 2018 nam Marjan Heemskerk namens ons een interview af. Je leest het hier.

Tags: asian, International Food

Reacties

Jordi Ernest

Een top onderneemster waar Eindhoven trots op mag zijn. Wij hebben al vaak heerlijk gegeten bij haar restaurants!