Datenight: 5 x tips in Eindhoven

Lekker met je liefje er weer eens een avond op uit. Samen romantisch genieten van de lekkerste gerechten die de chefs voor je klaarstomen. Verwen hem/haar met een spetteren culinair etentje, wij zijn ervan overtuigd dat je wederhelft dit kan waarderen. Bovendien toon je niet alleen je liefde naar je schatteke, maar ook naar de Eindhovense horeca, want ook zij hebben dit hard nodig! 

Waar gaan we dan een hapje pakken? Welke horecazaak is het meest romantisch? Check deze blog maar eens voor wat inspiratie! Thank us later ;)

Een diner voor twee bij kaarslicht...

Champagne glaasje hier, oestertje daar. Bij Brasserie Bellevue kunnen ze er geen genoeg van krijgen. Hier ben je verzekerd van een fantastisch avondvullend programma. In Hartje Eindhoven, midden op de Kleine Berg, geniet je van de Franse keuken in een parel van een zaak. Na een avondje Bellevue zegt je lover sowieso oui oui op een volgende datenight!

Down Town Datenight in de Gourmet Market

Bij Down Town Gourmet Market heb je voor iedereen wat wils, dus zeker voor een eerste date scoor je hier altijd 100 punten. Een gezellige sfeer waar je een rondje om de wereld kan doen. Foodsharing is hier helemaal hot en happening, dus samen een spaghettisliertje slurpen kijkt niemand gek van op. Mocht je nog op zoek zijn naar een date? Dan raden wij je aan om even langs te lopen bij Mr. Meat, lekker vlees hebben ze daar ;)

Daten bij Trattoria Manca

Samen een horecazaak beginnen, dan zet je je huwelijk wellicht op het spel. Maar bij Trattoria Manca spat de liefde er nog steeds iedere dag vanaf. De mooiste opgemaakte borden met alleen maar verse producten rechtstreeks uit Italië, en dat proef je. De typerende Vespa voor de deur en de juiste Italiaanse look and feel, maakt dat je je hier helemaal thuis voelt. Enige minpuntje is misschien dat het eten zó lekker is dat je geen oog meer voor je date hebt, Oh en een vers van de pers nieuwe menukaart. Go lovers!

Thym met z'n tweeën

Echt even de tijd nemen om van elkaar te genieten. Bij Thym by Parkzicht kan je als je wilt tot in de late uurtjes blijven zitten om tot slot af te sluiten met een heerlijke avondwandeling door het Stadswandelpark, want dat mag wel gewoon na 00:00 ;). Mocht je zelf in de keuken willen staan, dan is Thym to Cook ideaal voor jou en je stay-at-home date. Kook mee via YouTube en zet zelf de lekkerste gerechten op tafel! Want samen dansen rond de eettafel is ook erg romantisch. 

Date night bij Berlage Kitchen & Bar

Samen delen is natuurlijk het allerleukste, bij Berlage weten ze daar alles van. Met het sharing menu kan jij samen met je liefje delen, genieten en lang en gelukkig tafelen. Romantisch samen in de tuin zitten wachten totdat de zon onder gaat. Klinkt als een sprookje toch? Is je date misschien toch net een categorie meh? Dan hebben ze ook een megagezellig buitenterras waar je samen naar Kleine Berg bezoekers kan gluren. Ook een dikke tip voor de stilvallers onder ons dus!

Andere tips die binnenkwamen?

  • Doyy
  • Lucie Cocina
  • Mood Strijp-S
  • Mathilde
  • L'Avenue
  • 1910
  • La Dolce Vita
  • Gusto 040

Blijft je date slapen? Ginne stress!

Bezoek de volgende ochtend (walk of shame alert!) de Kleine Berg en bagel'up jullie love beats. Bagel en Juice is er the day after voor extra liefde. 

Veel plezier tijdens jouw date night!

Krijg je geen genoeg?

25 x absolute uit eten hotspots