25 x uiteten

25 x uiteten: dé hotspots in Eindhoven

Hotspots in Eindhoven waar je geweest móét zijn. Ontbijt, lunch, diner, borrelen en kidsproof horeca. Wij tippen de places to be. 5 x 5 rijtjes die je op je must visit lijst kan noteren. Altijd goed, gezellig, lekker en met leuke gasten.

5 x ontbijten in Eindhoven


Start je dag met een vrolijk, gezond, stevig of gewoon gezellig ontbijt. Van wakker worden met de beste koffie in town tot bijkomen met een flinke boterham: gun jezelf een kickstart van de dag! Hier een tip lijstje met leuke ontbijtzaken in Eindhoven centrum waar jij je bed voor uitkomt:

5 x lunchen in Eindhoven

Vanaf een uur of twaalf begint het weer te rommelen en te knorren. Opzoek naar een sandwich, salade, luxe 4-gangen lunch of gewoon een soepje. Vegetarisch, vegan, high-end, gezellig en leuk! Deze lunchzaken in Eindhoven kent iedere local en moet je echt eens bezocht hebben:

5 x dineren in Eindhoven

Ben jij altijd degene de kiest waar je met vrienden gaat eten? En ben je ff je inspiratie kwijt? Dan helpen wij je een handje op weg. Dit zijn restaurants in Eindhoven waar je altijd goed zit. Fine-dining, bistro, luxe uiteten, gewoon lekker happen, a la carte of een menu. Deze zaken zijn alom bekend of juist net nieuw in Eindhoven. Zeker is dat ze allemaal voor herhaling vatbaar zijn!

5 x borrelen/uitgaan in Eindhoven

Waar zet je de bloemetjes buiten? Van een nacht lang doorhalen, dansen en sjansen tot een donkere bar met bijzondere cocktails of gewoon lekker hangen en bier drinken. Dit zijn toffe plekken die je er in het weekend echt eens bij moet pakken. Voor ieder wat wils:

5 x kidsproof hotspots in Eindhoven

Ook met kids is op pad gaan in horeca Eindhoven leuk, verrassend en lekker! Van plekken waar de ruimte is om te ravotten zonder dat er bediening omver wordt gelopen tot goede menu’s waar kids én ouders blij van worden. Hier neem je je koters zonder zorgen mee naartoe en heeft iedereen een toptijd: