8 x Nieuwe horeca in Eindhoven 2022

Als we nog één keer iemand horen zeggen “er is niets leuks in Eindhoven qua horeca” worden we gillend gek. Want nondeju wat is er veel moois! En wonder boven wonder: wat blijft er veel moois bijkomen. Dit zijn de nieuwste horeca zaken in Eindhoven die onze stad gaan verblijden. Perfect om deze zomer zelf te gaan ontdekken.

Deze gewaagde ondernemers nemen grote risico’s en werken zich uit de naad om jou een nieuwe beleving te bieden. Dat is echt een bezoekje waard!

1. Huiskamer Strijp-S

De officiële opening van de Huiskamer was afgelopen weekend! Deze hippe hotspot is helemaal Strijp-S waardig en belooft een thuishaven te worden voor creatief Eindhoven.

2. Merlin Seafood bar

Vis vis vis! Lange tijd stonden we in Eindhoven droog als het aankomt op een echte vis-resto. Maar Merlin Seafood Bar brengt daar verandering in.

3. RESTAURANT NADO

Bij restaurant NADO kun je de hele dag terecht voor boordevol lekkers. Pal tegenover het Centraal Station spreek je hier gemakkelijk af met verre vrienden of snoep je een hapje naar binnen voor je op de trein springt.

4. MRS. PARK MEERHOVEN

Midden in het park loop je zo bij Mrs. Park naar binnen. Meerhoven loopt op horeca gebied soms nog een beetje achter, maar met deze super kids-proof hotspot lijkt dat verleden tijd. 

5. The Harbour Club EINDHOVEN

Dit is de definitie van chique de friemel. Eindelijk heeft Eindhoven haar eigen Harbour Club aan de haak geslagen. Zorg voor een diepe portemonnee en flink veel trek want bij The Harbour Club blijf je de hele dag hangen, zuipen, slurpen, knabbelen en kletsen.

6. Foodgasm: authentic INDIAN FOOD

Klein maar fijn. Foodgasm brengt een modern randje aan de Indiase keuken, maar de smaken zijn authentiek en het team erachter ook. Dit is geen avond fancy uit eten, maar wel oh zo goed!

7. Holy Rebel

De Kleine Berg is weer een kleurrijke hotspot rijker met Holy Rebel. Hier sla je een lichte lunch en Red Velvet latte achterover midden in de mooiste straat van Eindhoven.

UPDATE: Holy Rebel is tot nader oder gesloten.

8. Bob’s Traiteur

Oh la la! Bij Bob’s Traiteur koop en proef je de overheerlijkste delicatessen. Sla hier smaakmakers in voor je volgende diner en je vrienden zullen je de 3 weken later nog bedanken voor het lekkerste diner sinds tijden. Ook verkoopt Bob broodjes waarop je een selecte van zijn top producten alvast zelf proeft.

Coming soon:

The Sky Garden

Denk: high-end avondje met de vrienden. The Sky Garden is nog vol in de maak achter de schermen. Zodra de openingsdatum bekend is hoor je het van ons!

S.Presso

S.Presso gaat deze zomer open in Strijp-S. Hier gaan de Esma’s over de toonbank vliegen en kun je ook terecht voor spicy bites. Wij hadden al een voorproefje en dat smaakte goed! 

Wacko's Eindhoven

Op het Wilhelminaplein staat ons iets nieuws te wachten. In het oude gebouw van Bloom komt Wacco Eindhoven. Insanely good American Food.


NOG MEER EINDHOVENS NIEUWS?

Hou onze scoop pagina in de gaten!