High-end Traiteur in opkomst

Het is tegenwoordig een sport om thuis giga groots en zo smaakvol mogelijk uit te pakken qua borrelplanken en het verwennen van je gasten. De lockdown heeft ons doen beseffen dat thuis minstens zo gezellig kan zijn als uit en bovenal minder intimiderend, of overprikkelend.
Minder prikkels, meer gesprekken. Mits er uberdeluxe en verrassende smaak explosies geserveerd worden, dan kan het wel eens muisstil worden in huis.

Bob BurghoutS gaat zorgen voor stilte ;-)

De “Oeeeeeh’s, ahhhhhs, yummies, en damn wat lekker” zullen de Kleine Berg medio mei gaan vullen. Het geroezemoes over een nieuwe Traiteur op de Kleine Berg is waar guys!

High end restaurantkwaliteit voor thuis!

Wat Bob exact in petto heeft, is nog niet out-in-the-open. Maar op niveau zal het worden. Geen bullshit, geen troep, topproducten, verrassingen voor thuis, maatwerk en vaste items.
Delicatessen waarbij vingertjes zullen worden afgelebberd.

Een winkel voor fijnproevers en bourgondiërs

Jarenlang werkte Bob onder de wings van Taks en Anouk bij Mei Wah aan de Leenderweg, leerde er de fijne kneepjes van het vak, leerde hoe smaken kunnen versterken en dat als je kwaliteit biedt, gasten bereidt zijn hiervoor te betalen. Wel waarmaken! Dus altijd op zoek gaan en blijven naar het beste van het beste. Bob’s Traiteur is born en wij kunnen niet wachten.

Verwachte openingsdatum: 10 mei

Nog meer lokale nieuwtjes?

Lees ze hier:

Niet te missen nieuwtjes

Merlin Seafood bar & shop, ons nieuwe pareltje? 

New in town: NADO