Merlin Seafood bar & shop, ons nieuwe pareltje?

We hebben weer een kakelverse scoop voor je! Er stroomt binnenkort een nieuwe Seafood bar binnen in Eindhoven. Dus beste vis liefhebbers spring en glibber een rondje want jullie hebben iets moois in het verschiet. Althans, zo doen de eerste signalen ons geloven.


Merlin Seafood Bar & Shop

Merlin? Wa? De ene met die lange baard en ronde tafel? Nee, Merlin is een combinatie van het Franse ‘mer’ (zee) en de naam Linda. Merlinda was toch net wat minder sexy denken we. En welke Linda dan? Linda Rovers, een horeca held die al 20 jaar in het vak zit. Dat is maar liefst 120 in vissenjaren!

Samen met Nico Zwarthoed, voormalig eigenaar van viswinkel Visch in Den Bosch begint dit pareltje langzamerhand vorm te krijgen. Er staat dus behoorlijk wat kennis en kunde achter het roer. De eerste sneak peeks op instagram zien er in ieder geval al tongstrelend lekker uit!


Stationsplein Eindhoven

En waar glibber je straks binnen voor een ziltige snack of vet goeie producten voor thuis? Aan het Stationsplein 26. Het Stationsplein is achter de schermen volop in ontwikkeling. Trust us, over 5 jaar herken je het niet meer terug. En zaken met een duidelijk concept en grootste plannen zoals Merlin Seafood Bar & Shop horen hier helemaal tussen.

Opening juni 2022


meer nieuws over het Stationsplein?

 Bij de buren gebeurd er namelijk ook nog heel wat:

New in town: Nado