5 x nieuwe zaken in Eindhoven

Weer een lijst met leuks en lekkers, weer een lijst met gloedjenieuw! Houden we van. Al is het van sommige zaken echt enorm klote dat ze hun deuren sluiten...Bij eén zaak lieten we zelfs gezamenlijk een traan. Ze verkeren er nog in chaos, in ongeloof, onmacht, verdriet en financiële keuzes. We houden het nog even stil. Maar verdriet is er ook, niet alleen vreugde. Anyway snel door naar het leuke nieuws.

1. Bakhuisje Eindhoven

Het Bakhuisje is de rechterhand van Het Koffiehuisje, of linker. Ze versterken elkaar en zetten vooral het Philipsdorp ontzettend op de kaart. Sinds het Koffiehuisje daar openden weten de koffielovers niet hoe snel ze zich naar dit stadsdeel moeten verplaatsen. Het Bakhuisje geeft een tweede reden! Zoete zaligheden voor vele momenten en plaatsen. Want je knabbelt het direct uit het vuistje of je besteld magische taarten voor thuis of op de zaak. Wil jij als horeca ondernemer de lekkerste en leukste taarten aan je gasten serveren en meeliften op de credits van Het Bakhuisje? Bestellen maar, ze werken namelijk graag met iedereen!

Wij scoorden afgelopen week een kardemom en kaneelbroodje uit de vitrine met verswaren; VERSLAVEND! Meer zeg ik je niet.

Bakhuisje Eindhoven
Frederiklaan 11
5616 ND Eindhoven

https://www.bakhuisjeeindhoven.nl/
https://www.instagram.com/bakhuisjeeindhoven/

2. Dinner Domes (Pop-up)

RENNEN! Heel vet dit of vooral bijzonder. Het Catharinaplein, je weet wel die entree van het Stratumseind is omgetoverd tot een heus winterwalhalla inclusief iglo's waarin je kunt eten! Zo megacool. Thomas Eindhoven is de host van dit pop-up concept en dat zij al een heel harem aan Eindhovenaren als fanclub hadden bleek uit de vele reserveringen. Of misschien is het simpelweg omdat het heel gaaf is een keer midden in Eindhoven in een Iglo te proosten en happen.

Wel snel zijn, want ze staan er tijdelijk. Tot en met januari kun je er nog terecht. Met een groep van 8-10-12 heb je je eigen 'Dome'. Ben je met minder, geen hinder! Je deelt dan de Dome met andere gasten en wat blijkt, dat vindt dus iedereen kei gezellig! 

Dinner Domes
Stratumseind / Kerkplein
Aan de voet van de St. Catharinakerk
info@dinnerdomes.nl
+31(0)85 303 1596

https://www.dinnerdomes.nl/
https://www.instagram.com/dinnerdomes/

3. Pizzabakkers Stratumseind

De Pizzabakkers komen oorspronkelijk uit Amsterdam, waar vier vrienden in 2009 een craving hadden naar echt goede pizza, maar dat nergens volgens hun smaak konden vinden. Ze werden weliswaar geïnspireerd door de voor hun beste pizzabakker in Amsterdam, maar zagen meer dan voldoende ruimte voor verbetering. Hun buurtrestaurant De Pizzabakkers sloeg aan en inmiddels zijn ze in Eindhoven neergestreken in het oude pand van Valenzia, je weet wel die zaak van Zarzo die nog altijd iedereen enorm mist. De Pizzabakkers maken Romeinse pizza’s, pizza’s met een dunne bodem, maar met een broodachtige kern.

De Pizzabakkers Stratumseind
Stratumseind 103
5611 ER Eindhoven

https://www.depizzabakkers.nl/
https://www.instagram.com/depizzabakkersstratumseind/

4. The Fat One

Omdat het oh zo geliefde café The Little One bar sluit voor verbouwingswerkzaamheden, openen de heren een paar deuren verder iets nieuws. Want, gasten laat je niet in de kou staan! Dit weekend vieren ze de opening groots en ook jij bent welkom!  

The Fat One
Stratumseind 35
5611 EP Eindhoven

http://fatonebar.nl/
https://linktr.ee/fatonebar
https://fb.com/fatonebar
https://instagram.com/fatonebar

5. Café Lou Lou - Coming soon

Dit café gaat Eindhoven boosten! Wij, bourgondiërs en levensgenieters gaan krijgen waar we naar hunkeren.
Een café met een lekkere hap én lekkere vibe. Geen geneuzel, niet alleen een bitterbal, niet alleen maar complexe gerechten; gewoon, toegankelijk, lekker en gezellig.

Uiteten en als je geluk hebt het gevoel van uitgaan, want de ondernemers achter de schermen zijn niet vies van een feestje. Wel moeten we nog even geduld hebben, ze openen medio januari. Wil je nu in een allervetst team werken; hip, stout en hardwerkend? Wil je de droombaan binnen het horecaland in Eindje? Check dan vooral even de website van Lou Lou of onze werken pagina. Daar staan vanaf volgende week diverse horeca vacatures op met dus ook veel Lou-Lou things. Ik zou het wel weten!

Oh ennuh... wie hier achter zit? In ieder geval de power sisters Kylie en Shelina De Bont, die ken je wel, hè? Over de rest vertellen we later meer. 

Café Lou Lou
Vestdijk9
5611 CA Eindhoven

https://loulou-eindhoven.nl/
https://www.instagram.com/loulou.eindhoven/