3 x nieuwe horeca op onze website

Er zijn weer 3 nieuwe topzaken te vinden op ons platform. Deze horeca gelegenheden spatten voortaan van je scherm. Natuurlijk voldoen ze aan de Eindhovens Rondje kwaliteit test. Lees: wij stouwen onszelf hier maar al te graag vol!Dat ze sterke smaken hebben weten we, maar waarom zijn deze 3 horeca zaken de moeite waard? Je leest het hier.

STADSPAVILJOEN EINDHOVEN

Central park? Pff, zó geweest. Het stadswandelpark in Eindhoven, daar vind je de echte city mensen terug. Groen en fris, altijd wat te zien en een broodnodig stukje natuur in onze technologisch gerichte stad. En waar je dan al dit groen en goed het beste kan ervaren? Stadspaviljoen Eindhoven!

Onderdeel van het Eveline Wu imperium (o.a Mood & De Kreeftenbar), een eeuwenoude locatie waar het karakter je om de oren slaat en een wijncollectie waar het Koninklijk paar nog enthousiast van zou worden. Klinkt goed toch?

BAGEL & JUICE KLEINE BERG & STRIJP-S

De naam zegt het al, hier kun je terecht voor maar liefst 2 delen van de schijf van 5 (bagels, kaas, champagne, juice & koffie was het toch?). En wat doen ze die twee delen toch goed! Luchtige bagels volgeladen met alle toppings die je je kan bedenken en sapkes waar jij de hele dag van staat te springen. Alles verpakt in twee van de gezelligste zaken in Eindhoven; Kleine berg & Strijp-S. 

LA DOLCE VITA

Vier het leven bij Dolce Vita. Hoe vier je het? Wijnen die je straal achterover laten schieten, écht Italiaans eten zoals de nonna’s het al maakte, en die sfeer die je alleen in warme landen terugvindt. High-end vibes, maar ook voor Jan uit Gestel perfect te doen. Dolce Vita is een typisch gevalletje: hier zit je altijd goed.

Nog meer horeca hotspots in Eindhoven?

We've got you!

9 x kidsproof locaties Eindhoven

Onontdekte food hotspots

Onze favoriete koffie hotspots